w Lublinie cały dzień sypie i nie przestaje nawet na chwilę
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Na Podlasiu sypie od niedzieli. Droga z Białegostoku zajęła nam dwie godziny (zwykle o połowę mniej). Dosypało ok. 30 cm śniegu. Wyjazd do pracy połączony był ze sporym ryzykie, ale się udało. Teraz zastanawiam się, czy pługi wygrają z padającym śniegiem. Jeśli nie, to droga do domu może być nieciekawa.
Comment
-
-
To już staje się nudne - nadal śnieżyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
To w Bytomiu podobnie jak w Chorzowie A zaraz muszę wyjśćLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzisiaj odśnieżałem plac przed sklepem przez 70 minut. Od soboty napadało ok. 15 cm śniegu. A zapowiadają jeszcze większe opady. I niech ktoś powie, że lubi zimę to go tak palnę
śniegową łopatą, że gwiazdki śniegowe zobaczyZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernusI niech ktoś powie, że lubi zimę to go tak palnę
śniegową łopatą, że gwiazdki śniegowe zobaczy
Mam jednak cichą nadzieję, że do piątku się uspokoi, bo w sobotę giełda w Świdnicy i trzeba się tam będzie jakoś dostać."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
A mi zasypało na pół metra plac, na którym miało być ognisko. Łopatolodzy nie nadążają z robotą
A teraz znowu sypie, Takiej zaśnieżonej giełdy jeszcze nie było - raz zdarzyło się w Świebodzicach, że spadł świeży śnieg, ale było go ze trzy centymetry. Przeważnie było zimno, ale sucho.Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2005-03-08, 00:41.
Comment
-
-
Jazda samochodem wczoraj była ekscytującym przeżyciem, dziś już sporo lepiej, przynajmniej warszawskie ulice są już czarne. Osobiście również mam dość prawdziwej zimy w marcu. Za 13 dni przecież poczatek kalendarzowej wiosnyJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Przedwczoraj i wczoraj było obłędnie, zwłaszcza, jak sie jechało samochodem. Uwielbiam jazdę w trudnych warunkach, ale pod warunkiem, że da się jechać, a większość kierowców stała . Zobaczymy, co będzie dziś, ale chyba już lepiej.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Zimy, a szczególnie opadów mam już serdecznie dość. Wczoraj chcieliśmy załatwić parę spraw na mieście. Wsiedliśmy do Mazdy - pojeździliśmy do przodu i do tyłu, i... wysiedliśmy.
Nie sprzątany parking załatwił sprawę - jesteśmy uwięzieni w dołku. Czekamy na roztopy, albo czeka nas „fajna” praca przy odkopywaniu samochodu
Comment
-
Comment