Zaczęło znowu padać. Temperatura cały czas poniżej 10 stopni.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Na przyszłoweekendowe Warsztaty zamówiłam słońce i ciepełko. Mam nadzieję, że mnie pogoda w wałka nie zrobi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNa przyszłoweekendowe Warsztaty zamówiłam słońce i ciepełko. Mam nadzieję, że mnie pogoda w wałka nie zrobiLast edited by Hannibal; 2005-05-08, 15:52."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
We Wrocławiu dziś bardzo deszczowo i wietrznie.
Cały dzień spędzony w jamie. Ale nie żałuję, bo przynajmniej zespawałem sobie okulary
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalA co, zastosujesz tą samą metodę, co w Rosji - czyli specjalne rozpylanie chmur?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie, liczę na to, ze forumowicze, ktorych zapowiedziało się dość sporo - przywiozą ze sobą w plecakach coś lepszego z przemytu
Co do piwa to rzecz jasna przywieziemy cosik
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNa przyszłoweekendowe Warsztaty zamówiłam słońce i ciepełko. Mam nadzieję, że mnie pogoda w wałka nie zrobi
Co zapowiadają na weekend na Zdolnym Śląsku nie będę pisał, coby nie było później na mnieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Fraszka
Do zimy
Zimo! Przy Tobie
Czuję się jak w raju.
Ale przychodź do mnie w grudniu
A nie k... w majuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment