W nocy polało solidnie. Aktualnie Podlasie słoneczne i umiarkowanie ciepłe.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Poznań
W Poznaniu dzisiaj ładnie słońce-ulewa-słońce-ulewa pogoda typowo barowa, siedzieć w barze i wychodzić tylko jak nie pada
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiW Poznaniu dzisiaj ładnie słońce-ulewa-słońce-ulewa pogoda typowo barowa, siedzieć w barze i wychodzić tylko jak nie pada
Comment
-
-
Częstochowa
Od samego rana na niebie było sporo chmur, wiał wiatr. Od czasu do czasu przebijało się słońce, aby na koniec dnia spadł deszcz. Nie trwał długo, ale troszkę zmoczył."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalDzisiaj podało w Warszawie już parę razy, a temeratura wahała sie w granicach 18 stopni. Teraz nadciągnęła spora ilość chmur, z których leje jak z cebra.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalTo ty przed kurami chodzisz spać?
Ogólnie jest fajnie - temp. około +15*C, wiaterek średniowiejący, nadal rzęsiste i przelotne opady deszczu...
Comment
-
-
Południowa Polska: Ostrzeżenie przed opadami
PAP, pi 09-06-2005, ostatnia aktualizacja 09-06-2005
12:06
Krakowscy synoptycy ostrzegają przed okresowo intensywnymi opadami deszczu,
które w najbliższych godzinach wystąpią na południu Polski. Według
synoptyków, miejscami dojdzie do podtopień, pogorszą się też warunki jazdy
na drogach
Opady wystąpią od czwartku po południu do piątku rano na terenie województw
świętokrzyskiego, Śląskiego, małopolskiego i podkarpackiego.
"Początkowo opady obejmą obszar Pogórza i gór, a w nocy i w piątek w dzień
również pozostałe obszary regionu. Intensywnoć opadów może osiągnć 40 mm
na dobę" - ostrzegło krakowskie Biuro Prognoz Meteorologicznych IMiGW w
komunikacie rozesłanym w czwartek do służb w regionie.
Opad rzędu 40 mm na dobę oznacza, że na metr kwadratowy powierzchni może
spać w tym czasie 40 litrów wody.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No właśnie, a ja miałem w ten weekend łazić po górach. I nie wiem, czy bardziej żałować tego, że Babia Góra musi poczekać aż trochę wyschnie, czy tego, że skrzynka Brackiego (które zawsze stamtąd zwożę do domu) jeszcze przez jakiś czas będzie obiektem mych westchnień
Comment
-
Comment