Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalSłońce nieźle dziś przygrzewa. Jest teraz ok. 27 stopni. Trochę cumulusów, ale ogólnie bardzo słonecznie. No i wiaterek, który od czasu do czasu wzruszy to ospałe powietrze.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Cały czas pogoda dla piwosza, a raczej teraz w szczególności, bardzo ciepło ale wieczorny wiaterek łagodzi wpływy rozgrzanego betonu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No dzisiaj piękna pogoda. Już teraz temperatura wynosi ok. 28,5 stopnia. Słońce porządnie przygrzewa, ale wiaterek też od czasu do czasu powieje.
Kończę to, co mam do zrobienia, i zmykam na działkę. W Warszawie nie będzie się dało chyba wysiedzieć."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Upał jak gwóźdź...
Kilka godzin spędziłem na cofce Zbiornika Jeziorsko. Tam chociaż lekki wiaterek chłodził. Na szczęście nie było meszek, a komary rypały (jak zwykle) równo, ale tylko na lądzie...
Nawet powrót do obozu pontonem pod prąd nie był specjalnie uciążliwy...
W sumie - bardzo fajny dzień. Aż się nie chciało wracać do miasta....Dziku
Comment
-
-
U mnie dziś w nocy padało , obecnie zachmurzenie duże, opady przelotne, widocznosc
kiepska.
Zreszta sami zobaczcie.
Last edited by mark33; 2005-06-26, 16:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33U mnie dziś w nocy padało , obecnie zachmurzenie duże, opady przelotne, widocznosc
kiepska.
Zreszta sami zobaczcie.
A u mnie słonecznie choć bez przesady. Na rowerku było miło, bo żar się nie lał z nieba.
Comment
-
Comment