A mi się podoba. Jakaś odmiana powinna być. Ładną mamy jesień tego lata
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Częstochowa
tylko troszkę popadało w południe, ale cały czas nie widać nieba"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Momentami mocno zawiewało, momentami kropiło. Nawet pachniało jesienią. Tak było dziś w Chorzowie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Częstochowa
Chmury nisko na niebie. Dzisiejszy grill stoi pod znakiem zapytania. Chociaż.... nie straszne nam wichry i burze, nasze peleryny są pewne"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Miałem dzisiaj jechać do znajomych na działkę nad wodę, no ale pogoda mi to skutecznie uniemożliwia . Nie pojadę przecież żeby cały czas siedzieć w domku. Co to za wakacje?Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
przez 5 dni żadnych doniesień?
ja natomiast nawołuję opolskie gospodynie do powyłączania piekarników, bo wyzionąć ducha można...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTprzez 5 dni żadnych doniesień?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Za to u nas dla odmiany non stop przelotne deszcze, ciągłe zachmurzenie, wiatr od 5 do 6 w skali Boforta a temperatura nie przekracza 22 kreski.
Comment
-
-
"Parówa" 30 stopni.Troszkę słońca,w nocy i rano padał deszcz.Będąc w pracy dostałem info,że dziś wieczorkim mają przejść burze i ma w porywach dmuchać do 20 m/s.Temperatura do 35 stopni.W sumie zbiera się na burzę...choć jeszcze słoneczko świeci
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment