Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseA niby dlaczego rumuńska?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
..cały czas leje i ogólnie do bani
W Poznaniu też tak jest, cały dzień leje, troszke wyszło słońce ale tak jak, szybko wyszło tak szybko się schowało
Comment
-
-
W Chorzowie ponuro, chmury i zimno. Kurcze, jest sierpień, a na termometrze ledwo 10 stopni celsjuczaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dziś nawet ciepło i słonecznie.
Tylko że dziś akurat pogoda nie jest mi do niczego potrzebna.
Złośliwa aura...
Comment
-
-
A z tej strony Polski cały dzień zimno i deszcz, dopiero po 17:00 słońce zaświeciło i można była wyczłapać i świat zobaczyć Promienie wręcz oślepiające - nawet ciemne okulary nie pomagają - a jest już dobrze po 19:00! Dziwna aura...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Jest sierpień, a ja dziś w drodze do pracy widzialem co wydycham. Na wysokości drugiego piętra bylo 6 stopnii CelsjuszaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox...z rana do pracy nie chce się wychodzić, takJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment