Dzisiaj rano wisiał smog nad Bytomiem.Widoczność była tak ze 350-400 m.Ale w południe wszystko się rozeszło i był nawet ładny dzionek.A i mrozik jakiś taki znikomy.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Około 7-mej rano w Katowicach było -17,5Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A w Opolu nie inaczej. Ciekawe czy mi się uda jutro z domu wyjśćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Tragedia,Bytom znowu zasypany.Dzisiaj widziałem jeden pług na drodze.Oczywiście włodarze naszego miasta będa gadali,że wszystko jest pod kontrolą.A wieczorem jak pojadę do Piekar to od granicy z Bytomiem będę jeździl po odśnieżonych drogach.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Na drogach biało i straszliwe korki. Chodnikiem nie da się chodzić, śniegu przybywa, a do tego jeszcze wiatr - regularne zawieje i zamiecieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Na drogach biało i straszliwe korki. Chodnikiem nie da się chodzić, śniegu przybywa, a do tego jeszcze wiatr - regularne zawieje i zamiecie"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalA w stolicy takich "fajnych" zawiej i zamieć nie ma. SzkodaLast edited by adam16; 2006-02-07, 21:21.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment