W Bydgoszczy w nocy znowu sypał śnieg
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
-
W Poraju leje i nad "jeziorem" mgła, ale ciepło. Słońca na lekarstwo.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
W Tychach powoli znaczy się wiosna. Śnieg znika w oczach, pozostały tylko wielkie płaty, zaś brud zwierzęcy i ten przemysłowy wychodzi na wierzch !
Nocą temp. nie przekracza 0, dniem dochodzi do +15. Przelotne opady deszczu !
Nie było jeszcze " w marcu jak w garncu " ale za to będzie chyba " kwiecień plecie ... " (?)
Comment
-
-
Było słoneczko do południa ale uciekłoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Mam nadzieję, że to nie kolejny falstart wiosenny z mojej strony...Ale w Poznaniu wiosna!!!!!!
I tak ma zostać, bo zgubiłam rękawiczkiMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
W Katowicach nieźle lało. Teraz w Chorzowie też mokro. I dobrze - może ten syf z ulic zmyje.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseDo dupy ta pogoda! Muszę zrezygnować z chłodzenia piwa za oknem i znów zacząć biegać do lodówki. A tak fajnie byłoMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment