Wczoraj i u mnie burza się trafiła razem z gradobiciem. Po burzy aż przyjemnie było posiedzieć w ogródku piwnym
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Burze krążą jedna za drugą, ale jakoś nie odczuwam ulgi jeśli chodzi o temperaturę. Cały czas jak w piecu. Nic, tylko chłodne piwo pić.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No i zaś zaczyna łupac i to na całego - chyba bezpieczniej będzie wyłączyć kompaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzU nas deszczu niet,ale temperatura spadła o kilka stopni.Last edited by Maggyk; 2006-06-28, 12:04.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykU nas też chłodniej. Może to te parę stopni, które oddalismy wczoraj lzkamilowi i Holendrom- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykU nas też chłodniej. Może to te parę stopni, które oddalismy wczoraj lzkamilowi i Holendrom
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnaszło mnie na tworzenie neologizmów niemieckich i dzięki Hplendrom w mej głowie powstał piękny teutoński wyraz obrazujący dobitnie ostatnie upalne dni - a imię jego to "Höllendrom"Last edited by lzkamil; 2006-06-29, 01:21.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilSkutecznie oddaliście, od razu się wylampiło, dzięki stukrotneŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJakie są efekty WYPRÓŻNIENIA chmury ?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Kurcze coś nie ma chętnych na te parę stopni, a ja sobie topniejeLast edited by Maggyk; 2006-07-11, 19:12.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKurcze coś nie ma chętnych na te parę stopni, a ja sobie topniejeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment