Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Darku - źle odpowiedziałeś Biermannowi. Na życzenia powrotu trzydziestostopniowych upałów można odpowiedzieć tylko "spieprzaj dziadu" Grunt to mieć dobre, jedynie obecnie słuszne i panujące wzorceLast edited by iron; 2006-08-04, 11:40.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireBiermann, uważaj, bo Ci cios w dziób za te życzenia grozi
Darku wolę tu siedzieć w cieple niż po Tunezji śmigać poza tym już po urlopie
Iron możesz mnie cmoknąć"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Sam se cmoknijbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Kurcze, jak nie urok to ... Może, by tak w końcu przestało laćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
dzień powitał mnie deszczowo i chłodem
malownicza szosa pośród pól nieskoszonych do końca jeczmieni i rzepaków, mimo szarości aury wyglądała pieknie
dopiero kominy zakładów azotowych zakłóciły ten obraz
... przed balicami przez ciężkie chmury przeciskało sie słońce
a w samym mieście błękit....pora na smoczą głowęMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Wieczorem i w Chorzowie popadało, a nawet pobłyskało. Ale krótko i niezbyt intensywnie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWe Wrocławiu właśnie zaczęło lać. Znaczy się czas do domu.
Comment
-
Comment