Wstaję rano, podchodzę do okna, patrzę - biało, myślę - szron, wychodzę - śnieg i lodowaty wiatr Żal niektórych roślinek, bo przymarzną, ale z drugiej strony ujemne temperatury to zabójstwo dla części bakterii, więc chyba dobrze. Nadszedł czas na grzańce
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
w Tychach
wczoraj to dało popalić ale podobna pogoda była chyba w całym kraju czyli przejmujący wiatr z przelotnymi opadami deszczu ...
Póżniej deszcz przeszedl w ciągłe opady mokrego śniegu i dzisiaj mamy niewielką warstewkę ale nadal przelotnie pada i w nadchodzących dniach może być ciekawie !?
Niech żyje pierwszy śnieg !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwaA niech sypie do 2-3 metrów a później -20 stop. i momy prawdzimo zima. No i niech trzymo z 3 miesiące a yno co ubydzie śniega (bo odparuje) to niech dosypie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pogoda w sam raz na Ballady bezbożne, ochydną spelunę, cięzkie kufle, morze piwa i sen z głową na blacie stołu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Brrrr... Przyszła zima... Nie lubię!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Na droga a w szczególności tych bocznych istna ślizgawka.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Ciekawe, czy Simon już dotarł do Warszawy. Rano wyjechał z Bielkówka i jak rozmawiałem z nim ok 12:30 był już koło Ostródy, taka pogoda.Last edited by Ahumba; 2006-11-03, 17:43.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ale porypana pogoda.Najpierw przez cały dzień waliło białym puchem a na koniec dnia zaczęło lać.teraz to już prawie nie ma śladu białego a było go coś ze 20 cm.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAle porypana pogoda.Najpierw przez cały dzień waliło białym puchem a na koniec dnia zaczęło lać.teraz to już prawie nie ma śladu białego a było go coś ze 20 cm.Last edited by adam16; 2006-11-05, 21:30.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment