U nas przestało jakiś czas temu...jednakże taka pogoda jak dziś wywołuje we mnie chęć do realizacji mniej więcej takiej wizji: siedzieć za kierownicą w miarę szybkiego samochodu, jechać gdzieś bez celu niekończącą się drogą (ale dobrą!), żeby wycieraczki tak zmywały i zmywały, i zmywały krople deszczu z szyby, i żeby - nie wiedzieć czemu - Billy Idol śpiewał "Sweet sixteen"...
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelU nas przestało jakiś czas temu...jednakże taka pogoda jak dziś wywołuje we mnie chęć do realizacji mniej więcej takiej wizji: siedzieć za kierownicą w miarę szybkiego samochodu, jechać gdzieś bez celu niekończącą się drogą (ale dobrą!), żeby wycieraczki tak zmywały i zmywały, i zmywały krople deszczu z szyby, i żeby - nie wiedzieć czemu - Billy Idol śpiewał "Sweet sixteen"...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Wizja kusząca. Ale ja wolałbym muzykę z filmu "Wielkli Błękit".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelHmmm...ale ten Billy Idol tak się do mnie dziś przyczepił...może to dlatego, że on chwilami w tej piosence tak fajnie mruczy, i mruczy...Last edited by adam16; 2006-11-05, 23:24.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zmokłam w sobotę, zmokłam w niedzielę, zmokłam w poniedziałek rano. Nie lubię pluchy i wiatru Już wolałabym śnieg, żeby tak ładnie prószył i trwał
Ps. Adam> Garfunkel mówiła o wycieraczkach w samochodzie, a Ty jakoś zmotoryzowany nie bywaszCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelZmokłam w sobotę, zmokłam w niedzielę, zmokłam w poniedziałek rano. Nie lubię pluchy i wiatru Już wolałabym śnieg, żeby tak ładnie prószył i trwał
Ps. Adam> Garfunkel mówiła o wycieraczkach w samochodzie, a Ty jakoś zmotoryzowany nie bywaszLast edited by adam16; 2006-11-06, 16:52.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiDziś pogoda nadal barowa.
Comment
-
-
Trzeci dzień deszczu ... brrrr...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo właśnie, szkoda, że na naszym osiedlu baru za bardzo nie maPiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiMarusia jak chcesz to zapraszam do mnie do baru domowego. Właśnie za chwilę jadę do korony po napoje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo wiesz, to jest chwyt poniżej pasaPiwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiPoniżej mojego pasa są same fajne rzeczy
Comment
-
Comment