Janów Lubelski

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • delvish
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.11
    • 3508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika edkor Wyświetlenie odpowiedzi
    afii
    Bez komentarza
    wiesz ze sŁownie atakujĄ ci ktÓrzy maŁo majĄ do powiedzenia
    Nie wiem. A czy wiesz, że to nieładnie krzyczeć (=używać wersalików) na forum? Czytanie takich postów bardzo męcży. Jest wielu ludzi, którzy, jak ja spędzają zawodowo dużo czasu przed kompem. Takie posty jak Twoje są oznaką braku szacunku dla ich oczu. Podobnie ma się rzecz z twoją manierą zdanie(?) enter zdanie.
    nie wiem skĄd u ciebie tyle agresji gorszy dzieŃ?
    Jak widzę posty pisane wersalikami, to owszem mój dobry dzień zmienia sie w mniej dobry.
    "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
    (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• Seta
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.10
      • 6964

W temacie:
      Kupując piwo kieruję się głównie jego jakością.
      Obsługa klienta? A co to jest? Kiedy idę do sklepu czy knajpy "fajność" mojej obsługi nie zależy za zwyczaj od rodzaju piwa jaki wybiorę.
      Obsługa klienta przez browary oznacza dbanie o relacje z właścicielami ww lokali. Jeżeli ichni "marketing" nie stara dotrzeć do większej ilości klientów (czytaj: lokali), nie audytuje ich, nie sprawdza jakości sprzedawanego piwa to totalnie ignoruje klienta końcowego (czyli mnie).
      Ładnie i dokładnie opisał to Delvish 2 posty temu.

Comment

• edkor
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.11
        • 31

przepraszam że dopiero teraz ale miałem mało czasu

do wiadomości grupa 33 osób jest juz z grupa reprezentatywną i traktowana tak tezż jest

pozdrawiam

zalecam literature dotyczącą statystyki

przepraszam ze to co powiem ale ciśnie mi się to na usta i mam nadzieję że nikogo nie urażę

czasami mam wrażenie ze na forum u nas lekarze są prawnikami

matematycy polonistami

polonisci iberystami

itd.

mam nadzieję że najwięksi mądrale zrozumieję aluzję

Comment

• Sokół83
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.12
          • 1598

znalazł się intelektualista wysokich lotów, co pisać poprawnie nie umie ani czytać ze zrozumieniem - napisałem że owa ankieta jest mało reprezentatywna, a nie, że nie jest w ogóle

a poza tym ankieta jest metodą (lub narzędziem - bo do końca nie zostało to ustalone) socjologii a nie statystyki
          Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• kiszot
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2001.08
            • 8108

No Panowie ale jestem zaskoczony

Piszecie ze browar nie dba o Klienta a zobaczcie sonde ?????

Wiemy ze konstruktywna krytyka jest dobra

Ale Panowie konstruktywna!!

Ide sie napic

Pozdrowka
            A widziałes jak głupio sa skonstruowane pytania? Wybierając jedna odpowiedź eliminujesz drugą która jest równie ważna.
            Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
            1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
            Mein Schlesierland, mein Heimatland,
            So von Natur, Natur in alter Weise,
            Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
            Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• adam16
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2001.02
              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dekor Wyświetlenie odpowiedzi
              przepraszam że dopiero teraz ale miałem mało czasu

do wiadomości grupa 33 osób jest juz z grupa reprezentatywną i traktowana tak tezż jest

pozdrawiam

przepraszam ze to co powiem ale ciśnie mi się to na usta i mam nadzieję że nikogo nie urażę

czasami mam wrażenie ze na forum u nas lekarze są prawnikami

matematycy polonistami

polonisci iberystami

itd.

mam nadzieję że najwięksi mądrale zrozumieję aluzję
              A Kim Ty jesteś edkor?
              Bo jakoś ciągle mało danych jest w profilu na Twój temat.
              Albo aluzja słaba albo ja mądralą nie jestem - nie kapuję.
              Co to statystyki - grupa 33 osób w jaki sposób ma być reprezentatywna? Pytam serio bo statystykiem nie jestem. To chyba zależy od typu/sposobu prowadzenia badania ale 33 to strasznie mała grupa w kilku dziesięciomilionowej społeczności (mam na myśli ludność kraju). Może Cyrkonia mogła by tu pomóc.
              I jeszcze - nie musisz pozdrawiać w każdym poście - to jest forum.
              Last edited by adam16; 2008-01-05, 22:28.
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• edkor
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2007.11
                • 31

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzi
                znalazł się intelektualista wysokich lotów, co pisać poprawnie nie umie ani czytać ze zrozumieniem - napisałem że owa ankieta jest mało reprezentatywna, a nie, że nie jest w ogóle

a poza tym ankieta jest metodą (lub narzędziem - bo do końca nie zostało to ustalone) socjologii a nie statystyki
                może zacznę od tego, że nie będę pozdrawiał

teraz szybka odpowiedź: termin grupa reprezentatywna jest pojeciem stricte statystycznym

Comment

• edkor
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2007.11
                  • 31

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedzi
                  A widziałes jak głupio sa skonstruowane pytania? Wybierając jedna odpowiedź eliminujesz drugą która jest równie ważna.
                  nie będę pozdrawiał

pytania są skonstruowane tak jak pytania tzw. jednokrotnego wyboru

a ich celem jest udzielenie przez osobę uczestniczącą odpowiedzi najbardziej pasującej do "jej osobistych" potrzeb

w życiu często chcemy wszystkiego ale musimy dokonać wyboru

ale pozwolicie, że się powtórzę

dziekuję za mądrą krytykę

Comment

• edkor
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2007.11
                    • 31

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
                    A Kim Ty jesteś edkor?
                    Bo jakoś ciągle mało danych jest w profilu na Twój temat.
                    Albo aluzja słaba albo ja mądralą nie jestem - nie kapuję.
                    Co to statystyki - grupa 33 osób w jaki sposób ma być reprezentatywna? Pytam serio bo statystykiem nie jestem. To chyba zależy od typu/sposobu prowadzenia badania ale 33 to strasznie mała grupa w kilku dziesięciomilionowej społeczności (mam na myśli ludność kraju). Może Cyrkonia mogła by tu pomóc.
                    I jeszcze - nie musisz pozdrawiać w każdym poście - to jest forum.
                    patrz wyżej

Comment

• Seta
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.10
                      • 6964

No to pozdrowienia, duże litery i polskie znaki mamy załatwione.
                      Jeszcze jakbyś wciskał 1 enter zamiast dwóch - miałbyś szansę prawie wtopić się w tłum.
                      Pozdrawiam

Comment

• piowen
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2007.09
                        • 207

Wybaczcie, ale nie zrozumiałem. Czy to po polsku jest?

A ja zalecam literaturę poprawnej pisowni.

Nie musisz mi odpowiadać, bo nie dam się sprowokować. Najpierw sprowadziłbyś mnie do swojego poziomu, a potem pokonałbyś doświadczeniem. Tak, miałem dzisiaj gorszy dzień, jeśli o to chcesz spytać...
                        "Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.

Comment

• edkor
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2007.11
                          • 31

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piowen Wyświetlenie odpowiedzi
                          Wybaczcie, ale nie zrozumiałem. Czy to po polsku jest?

A ja zalecam literaturę poprawnej pisowni.

Nie musisz mi odpowiadać, bo nie dam się sprowokować. Najpierw sprowadziłbyś mnie do swojego poziomu, a potem pokonałbyś doświadczeniem. Tak, miałem dzisiaj gorszy dzień, jeśli o to chcesz spytać...
                          mówią tak długo jak żyjesz ucz sie jak życ ale widzę że próbujesz strugać lepszą mądralę

no coż jak się nie umie walczyć siłą argumentów to się walczy siłą powiedzeń sciągnietych z internetu

szukaj szukaj

Comment

Przetwarzanie...
                          X