Czy może mi ktoś to załatwić?
Kłopoty z dostępem Trybuny Robotniczej
Collapse
X
-
Kłopoty z dostępem Trybuny Robotniczej
Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria Wyświetlenie odpowiedziCzy może mi ktoś to załatwić?*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie obiegłem wszystkie kioski w okolicy i nikt tego nie sprzedajeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Dla kolegów wyżej adrsy gdzie sprzedawana jest Trybuna Robotnicza:
103. Milicz Rynek 20
204. Wrocław pl. Legionów 17
205. Wrocław Pl. Powstańców Warszawy
206. Wrocław Pl. Św. Macieja 1
207. Wrocław Reja R. Nowowiejska
208. Wrocław Św Wincentego 12
209. Wrocław ul. Piłsudskiego 66
210. Wrocław ul. Skarżyńskiego
211. Wrocław ul. Sucha 1/11
212. Wrocław ul. Widna 6
213. Wrocław ul.Kiełbaśnicza 7/7A
214. Wrocław ul.Kościuszki 11
Resztę adresów znajdziecie tu:
Comment
-
-
U mnie niedostępna. Nawet pod adresem, który podaje ich strona, ani w empiku. Widział już ktoś toto? Wogóle warto to mieć? Pewnie są tam informacje, które i tak wszyscy znamy albo możemy łatwo znaleść Dla mnie byłoby warto mieć tę wkładkę, gdyby podali wielkość produkcji każdego browaru, albo chociaż potencjalne możliwości.Last edited by Pendragon; 2007-12-21, 13:31.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
"TR" można kupić w Empikach, przynajmniej w tych trójmiejskich
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi"TR" można kupić w Empikach, przynajmniej w tych trójmiejskich
Czekam na relacje, co toto zawiera.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziwłaśnie basik mi zadzwoniła że kupiła również we wrocławskim empiku
to se poczytam dziś
Kurka, to ja, Marusia. Muszę tego męża w końcu wylogowaćLast edited by slavoy; 2007-12-21, 19:27.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Dzięki uprzejmości kol. IOMMI mam już ów dodatek.
Jescze raz: dzięki IOMMI!
Comment
-
-
Gdyby komuś zechciało się zeskanować i wysłać mi na PW, to byłbym bardzo wdzięczny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGdyby komuś zechciało się zeskanować i wysłać mi na PW, to byłbym bardzo wdzięczny
Nie wiem czy na PW da się wysłać, jeśli nie, to na e-mail lukrobax@o2.pl
Bardzo byłbym wdzięczny
Comment
-
-
Faktycznie, troszkę nie dałem namiarów na siebie
pendi@o2.pl
Comment
-
-
Dostałem skan. Niestety nie wiem jakim nickiem się tutaj posługuje ten tajemniczy dobroczyńca, ale wielkie mu dzięki i Wesołych Świąt
Comment
-
Comment