To jakby ów tajemniczy święty Mikołaj mógł i dla mnie przysłać skan to bardzo proszę. Jakby nie dało rady na pw to podaję tlen p_ost@o2.pl . Z góry św. Mikołaju bardzo dziękuję!
Kłopoty z dostępem Trybuny Robotniczej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDostałem skan. Niestety nie wiem jakim nickiem się tutaj posługuje ten tajemniczy dobroczyńca, ale wielkie mu dzięki i Wesołych Świąt
Twoje zdrowie
Comment
-
-
witam
czy ja tez moge się podłaczyc do prośby o skanik na marasmo@interia.pl ???
z góry dzięki
pozdr. i Wesołych
Comment
-
-
Przed chwilą Żona_Taxi doniosła do domu zdobyty jeden egzemplarz TR. Swoim pytaniem w empiku o ten tygodnik wprowadziła dużą konsternację i zdziwienie,że jeszcze ten tytuł się pokazuje. Po zespołowym poszukiwaniu znaleźli interesujący mnie tytuł.
Zaraz po obiedzie oddam się lekturzeOstatnia zmiana dokonana przez Ahumba; 2007-12-22, 14:44.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukrobax Wyświetlenie odpowiedziGdyby ktoś był zainteresowany widziałem dziś kilka sztuk Trybuny Robotniczej w Empiku w Blue City w Warszawie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukrobax Wyświetlenie odpowiedziPrzyłączam sie do podziękowań, także nie wiem pod jakim nickiem ukrywa się kolega który wysłał nam skany, w każdym bądź razie SERDECZNIE CI DZIĘKUJĘ!!
Twoje zdrowie
pozdro no i najlepszego
Comment
-
-
Jak dotąd nie udało mi sie dostać oryginału,więc może ktoś by mnie pocieszył wersją pdf? Byłbym wdzięczny...... kruger_nr1@wp.plKolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiI dodaje, że idee propagowane przez tę gazetę są mu absolutnie obce. Jeno jej naczelnego lubi i szanuje za trud podjęty w kwestii popularyzowanego piwnego undergroundu.
PS. Chętnie przeczytam całe wydanie tej TR.
Comment
-
-
Witam Ja też prosiłbym o tego pliczka pdf jeśli można
Serdeczne ... dla kogoś kto będzie miał 1 minutę wolnego czasu i prześle mi to na e-maila, szkoda że nie ma linka ((
wojtekest@gmail.com Dzienksbajury nie piję ino zacne piwo !
Comment
-
-
Na 36 postów tylko dwa są o treści dodatku. Merytoryka jak cholera. A admin się dziwi, że mu się serwer zatyka.
Jak ktoś bardzo chce oryginał, niech po prostu zadzwoni do redakcji. Powinien bez problemu dostać ze zwrotów. Tak samo u regionalnych dystrybutorów - ja po stare gazety idę do bazy "Ruchu" i o ile jeszcze nie odesłali do redakcji, bez problemów dostaję.
Comment
-
-
Gdzie kupić Trybunę Robotniczą?
Nieudana akcjaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment