Patrz post wyżej
Kłopoty z dostępem Trybuny Robotniczej
Collapse
X
-
To już wiemy z kąd to ściągnąć. Muszę stwierdzić, że jako plik wygląda to dużo lepiej niż na papierze gazetowym. Ja wczoraj kupiłem w salonie ruch na leszczyńskim rynku i muszę powiedzieć, że się zawiodłem. Nie dlatego abym spodziewał się nie wiadomo czego, ale dlatego że jest tam dużo informacji, delikatnie mówiąc, nieaktualnych. Biorąc pod uwagę obszerną reklamę naszego portalu podpisaną przez Arta zaraz obok wstępniaka oraz reklamę dodatku na stronie głównej browarbizu spodziewałem się co najmniej informacji sprawdzonych chociażby tu. Niestety ale informacje w tym dodatku nie tylko są nieaktualne, ale też wręcz przekłamane (np. wg. tego dodatku Browar Edi produkuje tylko jeden gatunek piwa E-plus i nie ma swojej strony www). Szkoda, że autor tego bardzo potrzebnego dodatku, w dobie bardzo natarczywej reklamy koncernów, nie zadbał o szczegóły i wiarygodność informacji."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
jednak lipaaaa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziMuszę stwierdzić, że jako plik wygląda to dużo lepiej niż na papierze gazetowym.
Nie ma sesnu czytać zlepek informacji ze stron + własne sentencje po sikaczu, może ktoś sponsorował na boku treść tego artykułu he hebajury nie piję ino zacne piwo !
Comment
-
-
-
No to czekamy, aż ktoś wrzuci teraz cz.2. Powinna już dostępna.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment