Kłopoty z dostępem Trybuny Robotniczej

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jaroslav
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    🍼
    • 2005.10
    • 967

Patrz post wyżej

Comment

• piotry
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.08
      • 761

basik kupiła w empiku - cena 2 zł

pozdrawiam
      piotry

Comment

• dzidek1960
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1548

To już wiemy z kąd to ściągnąć. Muszę stwierdzić, że jako plik wygląda to dużo lepiej niż na papierze gazetowym. Ja wczoraj kupiłem w salonie ruch na leszczyńskim rynku i muszę powiedzieć, że się zawiodłem. Nie dlatego abym spodziewał się nie wiadomo czego, ale dlatego że jest tam dużo informacji, delikatnie mówiąc, nieaktualnych. Biorąc pod uwagę obszerną reklamę naszego portalu podpisaną przez Arta zaraz obok wstępniaka oraz reklamę dodatku na stronie głównej browarbizu spodziewałem się co najmniej informacji sprawdzonych chociażby tu. Niestety ale informacje w tym dodatku nie tylko są nieaktualne, ale też wręcz przekłamane (np. wg. tego dodatku Browar Edi produkuje tylko jeden gatunek piwa E-plus i nie ma swojej strony www). Szkoda, że autor tego bardzo potrzebnego dodatku, w dobie bardzo natarczywej reklamy koncernów, nie zadbał o szczegóły i wiarygodność informacji.
        "Ma jednak kraj polski napój warzony
        z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
        piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
        do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
        mieszkańców, lecz i cudzoziemców
        wybornym smakiem"
        Jan Długosz, Historie Piwne
        Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• lipali
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2007.11
          • 22

jednak lipaaaa

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
          Muszę stwierdzić, że jako plik wygląda to dużo lepiej niż na papierze gazetowym.
          Dokładnie cieszę sie, że nie wydałem złotówki na to "ścierwo" taki artykuł to masakra w smaku znośne, ale wodniste ...... pozdrawiam autora
          Nie ma sesnu czytać zlepek informacji ze stron + własne sentencje po sikaczu, może ktoś sponsorował na boku treść tego artykułu he he
          bajury nie piję ino zacne piwo !

Comment

• mr-perez
            † 1971-2008 Piwosz w Raju
            • 2005.09
            • 514

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
            z kąd
            RTS WIDZEW
            www.kapsle.piwko.pl

Comment

• fandrzej
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2007.09
              • 12

Ja poprostu wysłalem zamówienie na oba nr TR bezpośrednio do redakcji. Wplacilem zawrotna kwotę 7 zl na konto Solidarność 80 i mam otrzymac oba egzemplarze. Info na ten temat bylo na forum. Pozdrawiam

Comment

• Pendragon
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

No to czekamy, aż ktoś wrzuci teraz cz.2. Powinna już dostępna.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
                X