problem

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cez
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
    Ale dlaczego właściwie żeście się tak zjeżyli?
    Ależ Wodzu, co Wódz?

Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍼🍼
      • 2002.07
      • 14999

Ale dlaczego właściwie żeście się tak zjeżyli?
      Jak napiszesz prośbę o pomoc np co zrobić, żeby pierdnąć bo masz wypchany brzuch i chciałbyś sobie ulżyć to też się zjeżę z prostej przyczyny, jest to po prostu niesmaczne. Tak samo skieruję Cię wtedy na inne forum ze swoim problemem, gdzie tematy o bekaniu, pierdzeniu czy sraniu są ciekawe i interesujące.

To, że Tobie tematy o bekaniu nie przeszkadzają nie znaczy, że innym też nie muszą, każdy ma swój poziom.
      Przedmówcy napisali, jest to temat medyczny i tam kolega Pioh powinien się radzić.
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Nie napisałem, że mi nie przeszkadzają.

Comment

• becik
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

Nie napisałem, że mi nie przeszkadzają.
          Czemu sie więc dziwisz na zjeżenie moje i innych? Chyba można zrozumieć pewną reakcję jakiejś grupy osób? Twoje pytanie sugeruje co innego tym bardziej, że nie napisałeś, że przeszkadzają.
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• mr-perez
            † 1971-2008 Piwosz w Raju
            • 2005.09
            • 514

Wy tu wszyscy o bekaniu, a kolega PIOH ma jeszcze jeden problem. Pisać też nie umie. Nie wiem czy to nawet nie jest większe zmartwienie. Może chociaż w tym temacie coś mu poradźcie. Tyle mądrych osób na tym forum .
            RTS WIDZEW
            www.kapsle.piwko.pl

Comment

• pioh
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2008.01
              • 11

a wiec uzupełniłem profil a dla uzupełnienia dodam ze mam na imnie Piotr
              co do moich błędów to niestety jest wynik moich braków w nauce (poprostu olewałem czkołe) czego teraz załuje. Staram sie nie robic błędów.
              A wracając do tematu to pije w tej chwili Tyskie w pusce i z tym uciskiem na zołądek juz prubowałem nie raz , anwet do tego stopnia ze za sie czerwony robiłem i nic moze ja mam jakis korek, albo co

dzięki za jakomś rade

Comment

• anteks
                🥛🥛🥛
                • 2003.08
                • 10769

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioh Wyświetlenie odpowiedzi
                a wiec uzupełniłem profil a dla uzupełnienia dodam ze mam na imnie Piotr
                co do moich błędów to niestety jest wynik moich braków w nauce (poprostu olewałem czkołe) czego teraz załuje. Staram sie nie robic błędów.
                A wracając do tematu to pije w tej chwili Tyskie w pusce i z tym uciskiem na zołądek juz prubowałem nie raz , anwet do tego stopnia ze za sie czerwony robiłem i nic moze ja mam jakis korek, albo co

dzięki za jakomś rade
                tak 100% masz korek
                Mniej książków więcej piwa

Comment

• alnus
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2007.07
                  • 459

Czytałem w książce jak doktor Herriot przebijał wzdętej krowie żołądek taką specjalną igłą. Do tego można było zapalić gaz który się stamtąd wydobywał. Bardzo praktyczne rozwiązanie, tyle, że krowa ma dwa żołądki i nie wiem czy by zadziałało u człowieka. Musiałbyś spróbować nakłówać w różnych miejscach, aż byś trafił we właściwe. Jak wypróbujesz, to napisz. Pewno inni co się wstydzą pisać o kłopotach z "ructusem " chętnie skorzystają z gotowego, sprawdzonego sposobu.

Comment

• pieczarek
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2001.06
                    • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedzi
                    ...tyle, że krowa ma dwa żołądki ...
                    Czyżby? Z tego co mi wiadomo, to krowa ma jeden żołądek podzielony na cztery komory. Niekiedy mówi się o czterech żołądkach.

..nakłówać...

Comment

• Pancernik
                      Pułkownik Chmielowy Ekspert
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2005.09
                      • 9789

Po pierwsze primo - krowa ma jeden żołądek, tyle, że czterokomorowy. Nie dlatego, żeby mogła bekać po piwie, ale żeby trawić celulozę i inne składniki zielska... Są takie oldskulowe metody weterynaryjne, że w sytuacjach podbramkowych przebija się krowie ścianę żołądka, aby uwolnić gazy. Trzeba tylko dobrze trafić, dlatego to rozwiązanie Koledze piohowi odradzam...
                      Po drugie primo - aby wspomóc w trawiennym temacie Kolegę pioha - zainwestuj w Weizena i zakąszaj rzodkiewkami... . Na pewno się uda!
                      Po trzecie primo - wspomóc Kolegi od strony polonistyczno-ortograficznej się nie podejmuję...

Comment

• iommi
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.07
                        • 1522

Czas na podsumowania:
                        - Krowa ma jeden żołądek, ale czterokomorowy.
                        - Krowa nie beka po piwie, bo piwa nie pije. Ale żre inne świństwa i żeby upuścić jej gazów można przebić jej ścianę żołądka.
                        - pioh ma jeden żołądek.
                        - pioh pije piwo, ale nie potrafi sobie beknąć. Jednak żeby upuścić mu gazów, nie można mu przebić żołądka.

Kolejne głowy w dyskusji mogą być już tylko fascynujące...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• alnus
                          Porucznik Browarny Tester
                          • 2007.07
                          • 459

Składam samokrytykę w kwestii nakłÓwania - wstyd mi. Co do ilości żołądków, moja wiedza pochodzi tylko z dość beletrystycznych książeczek autorstwa pana Heriotta, w dodatku mocno się już zakurzyła Cieszy mnie, że znalazły się osoby bardziej ode mnie zorientowane, które były w stanie mnie poprawić. Mam też nadzieję, że koledze piohowi już się odbiło

Comment

• pioh
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2008.01
                            • 11

A więc, żołądek mam bez wątpienia jeden, troche inny jak widze, ale jeden. Co do na nakłuwania, to nie będe prubował A wracając do mojego problemu, to prubuje i nic nie wychodzi, moze kiedys sie uda.

Dzięki wszystkim za pomoc, ale jak ktos ma jeszcze jakieś rady, to chętnie wysłucham.

Comment

• sergioP
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2005.09
                              • 1271

Poproś kogoś, aby Cię po pleckach opukał niczym mama niemowlaka po flaszce pełnej mleka
                              - Wiesz Luciu, co ci powiem?
                              - ???
                              - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
                              Dzień dobry panu.
                              Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

• kot_z_cheshire
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.11
                                • 2201

Czytałem w książce jak doktor Herriot przebijał wzdętej krowie żołądek taką specjalną igłą. Do tego można było zapalić gaz który się stamtąd wydobywał.
                                Do podpalania gazu nie trzeba niczego przekłówać. Toto cudo "duszek" się nazywa...Pzepraszam, to temat o bekaniu jest a nie o.....
                                Chociaż osobiście uważam, że mogłaby pomóc wizualizacja. Wyobraź sobie takiego lwa...jak z czołówki filmowej "Metro Goldwyn Mayer" i jego potężne "Arrgghhhh...!!!!!!!!". Może pomoże. Skoro pozytywne afirmacje pomagają i "feng szuj", to czemu nie coś takiego, nie?
                                Last edited by kot_z_cheshire; 2008-01-02, 20:18.
                                Młode koty mają adhd, niestety.
                                Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                                Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                                Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

Przetwarzanie...
                                X