Podobno mieszanka coca-coli i mentosów daje niezłe pobudzenie. Jednak z góry ostrzegam, że tylko o tym słyszałem i nie wiem jak to działa, nie znam się i ogólnie jestem zarobiony.
problem
Collapse
X
-
Obawiam się, że ta mieszanka to nie dość, że pobudzi to i może albo ryjek..albo nieryjek urwać
Cola light. Z innymi mentos średnio działaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPodobno mieszanka coca-coli i mentosów daje niezłe pobudzenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioh Wyświetlenie odpowiedzico do moich błędów to niestety jest wynik moich braków w nauce (poprostu olewałem czkołe)Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziDo podpalania gazu nie trzeba niczego przekłówać. Toto cudo "duszek" się nazywa...
Jakiekolwiek skojarzenia są tylko i wyłącznie przypadkowePoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziJaki "duszek"??? W moich okolicach mówiło się o tym "koty poszczać".Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioh Wyświetlenie odpowiedziA co do tej Coli i mentosa, hmm.... Po tym bym bez wątpienia zrobił " beeee" pewnie tak, że aż by mi oczy wyszły na wierch
* - to jest oczywiście żart, nie należy tego robić w domu, szkole, przedszkolu itp. Najpierw skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą i przeczytaj ulotkę**
** - piszę to, bo ostatnio mam wrażenie, że niektórzy są skłonni zrobić wszystko.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioh Wyświetlenie odpowiedziCo do na nakłuwania, to nie będe prubował A wracając do mojego problemu, to prubuje i nic nie wychodzi, moze kiedys sie uda.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioh Wyświetlenie odpowiedzistaram sie nie robić byków. A dla jasności, to tylko i wyłącznie na tym forum używam polskich znaków. Bo jak sie zoriętowałem niektórzy nie lubią jak ktoś robi byki.
Jeszcze trochę i uda Ci się edytować tekst w Wordzie i kliknąć ABC. Trochę roboty, ale można się duuuużo nauczyć. A może i beknąć Ci się przy tym uda.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioh Wyświetlenie odpowiedziA dla jasności, to tylko i wyłącznie na tym forum używam polskich znaków.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziSuper
Jeszcze trochę i uda Ci się edytować tekst w Wordzie i kliknąć ABC.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment