minibrowar w Radomiu
Collapse
X
-
doprecyzuj pytanie, bo nie wiadomo o co chodzi.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
MM961
4:-)Comment
-
ufff... Nas faszystów jest więcej!
Mi też w sumie to rozwiązanie się podoba, ale oprócz błyszczenia fajne jest ustawienie fotek jedna pod drugą, bo się to łatwo drukuje, tylko takie duże marginesy na stronach 2-4 nie wyglądają za dobrze...Comment
-
Comment
-
Stara , ładna wyczyszczona cegła zawsze oko cieszy ale ten fiolet to porażka , promocja była na ten kolor?Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
Related Topics
Collapse
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
Dookoła jest...-
Channel: Małopolskie
2024-10-13, 22:31 -
-
Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
Z dworca kolejowego...-
Channel: Bułgaria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment