minibrowar w Radomiu
Collapse
X
-
Dla mnie odpowiedź jest prosta. Kolega jest nowy i chce sobie jak najszybciej nabić licznik postów, nie zważając na ich treść i sens. Ot i co.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Póki co browar nie działa więc nie ma co się nad nim rozpisywać czy tez zachwycać. Gdy będzie otwarty to się wyśle przedstawicieli żeby obczaili co i jak. Czy piwo dobre, czy jedzenie zjadliwe, czy kelnerki miłe i czy są kumate w zakresie piwa, czy jest klimat itd. itp.
Jak narazie są tylko obrazki w internecie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Panowie
Człek o nicku "edkor" może faktycznie nie zrobił najlepszego wrażenia i pewnie tak już pozostanie, ale pamiętajmy że piwowarem w tym minibrowarze będzie/jest nasz dobry forumowy kolega. Przez wzgląd na to nie wiążmy go w jakikolwiek sposób z edkorem... bo to nie przystoi.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-01-04, 21:48.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Poza tym jest już odpowiedni temat dla nowych browarów:
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=67804- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Panowie
Człek o nicku "edkor" może faktycznie nie zrobił najlepszego wrażenia i pewnie tak już pozostanie, ale pamiętajmy że piwowarem w tym minibrowarze będzie/jest nasz dobry forumowy kolega. Przez wzgląd na to nie wiążmy go w jakikolwiek sposób z edkorem... bo to nie przystoi.
czy dlaczego edkor nie zrobił dobrego wrażenia
co edkor ma zrobić by zmienić to wrażenie
lubisz krytykowac widze
a ja pojde za ciosem i powiem że przyjęcie tej krytyki i reagowanie na nią w pozytywny sposób jest dla mnie ważna więc zaczynajmyComment
-
wychodząc naprzeciw Twoim potrzebom otwieram kolejny post
czy dlaczego edkor nie zrobił dobrego wrażenia
co edkor ma zrobić by zmienić to wrażenie
lubisz krytykowac widze
a ja pojde za ciosem i powiem że przyjęcie tej krytyki i reagowanie na nią w pozytywny sposób jest dla mnie ważna więc zaczynajmy
Jeśli chcesz byś traktowany poważnie na tym Forum:
- pisz w języku polskim używając dużych i małych liter, ogonków przy polskich literach itp i twórz zdania mające sens;
- napisz coś w rodzaju: mikrobrowar jest w centrum?na uboczu, ma mieć takie i takie piwa, otwarty ma być wtedy i wtedy, będzie/nie będzie na wynos i tym podobne teksty. Zakończ konkretnym pytaniem a nie: co o tym myslicie;Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba w zasadzie wyklarował istotę problemu, ale gdyby coś było wciąż niejasne to oczywiście uzupełnię kilkoma zdaniami.
Edkor, uzupełnij proszę informacje o sobie. Będzie nam z pewnością się lepiej gawędziło.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-