minibrowar w Radomiu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Viktor
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2002.04
    • 617

W dzisiejszym lokalnym ( Radom) dodatku Gazety Wyborczej ( 8-01-2008 ) artykuł : "Nawarzą piwa za unijne pieniądze". wywiad z Marleną Piwońską (!!!), współwłaścicielką restauracji ( na 150 osób ) i minibrowaru. Lokal będzie się mieścić w piwnicach okazałej, narożnej kamienicy (Żeromskiego / Moniuszki ), otwarcie za kilka tygodni.

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5618

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Viktor
      W dzisiejszym lokalnym ( Radom) dodatku Gazety Wyborczej ( 8-01-2008 ) artykuł : "Nawarzą piwa za unijne pieniądze". wywiad z Marleną Piwońską (!!!), współwłaścicielką restauracji ( na 150 osób ) i minibrowaru. Lokal będzie się mieścić w piwnicach okazałej, narożnej kamienicy (Żeromskiego / Moniuszki ), otwarcie za kilka tygodni.
      Wstawiłam tekst do prasówki.
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• slawekkazek
        Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. K. Głowacki, Radom, 2023.
        slawekkazek
        pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
        2024-11-25, 19:02
      • heckler
        Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant [zamknięte]
        heckler
        Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
        2023-09-12, 08:52
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 12:26
      • pebejot
        Krzywaczka 948, Browar Alteria
        pebejot
        Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
        Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
        Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
        Dookoła jest...
        2024-10-13, 23:31
      • pebejot
        Bułgaria, Płowdiw, Iztoczen 69, Piwowarnica FRIK&S
        pebejot
        Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
        Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
        Z dworca kolejowego...
        2024-09-07, 16:07
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...