Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o polityce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziSłuszną linię ma nasza partia.
Co dwudziesty pracownik pracuje w szarej strefie. Dla połowy z nich jest to jedyna forma zarobkowania
Janusz, to ty?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
Janusz, to ty?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziByć może powinienem swoją cytowaną wypowiedź wziąść w cudzysłów, ale w filmach Barei nie ma cudzysłowów, a każdy (chyba ?) rozumie o co chodzi.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Ale wam niewiele trzeba, żeby wywołać lawinę nienawiści i przysrywek. Jak wściekłe psy jesteście, a mojej wypowiedzi nie zrozumieliście.
Jeśli ktoś kompletnie nie widzi pozytywnych działań rządu i tylko mówi, że wszystko jest be i niedobrze, to jest dla mnie przynajmniej dziwnym osobnikiem. Inni z pewnością nazwą go głupkiem. I mają rację.
Wmawianie mi, że jestem Tuskofanem i zagorzałym zwolennikiem PO, jest nadużyciem i kompletną nieprawdą. Jestem bezpartyjny i nie uważam rządu Tuska za rząd idealny. Ale jest to najlepszy rząd jaki ma Polska od wielu lat. Dwa lata dyktatury Kurdupli wyrządziło krajowi wiele szkód, to był stracony czas dla naszego kraju. Polacy powiedzieli....nigdy więcej !! To przypomnienie dla tych z problemami z pamięcią.
Sugerowanie, że mi wyżarło mózg, jest wypowiedzią chamską i prostacką. Wypraszam sobie takie inwektywy. Wybacz szczerość pieczarek, ale na ulicy przywaliłbym ci w ryja i to mocno !!
Głosuj pieczarek na PiS, twoje prawo w wolnym kraju. Twój głos i tak nie będzie się liczył, z oczywistych powodów.
Tymczasem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziWybacz szczerość pieczarek, ale na ulicy przywaliłbym ci w ryja i to mocno !!
Jednak jest sprawiedliwość na świecie, my też mamy swojego forumowego Palikota.
Comment
-
-
Kiedyś , podobno pewien pisarz Voltaire powiedział :
"Nie zgadzam się z tym co mówisz, ale oddam życie, abyś miał prawo to powiedzieć.".
Teraz pewien forumowicz to prostuje :
"Nie zgadzam się z tym co mówisz, dlatego dostaniesz w ryj".
Jaki skok kulturowy, Voltaire zmarł w 1778 roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś kompletnie nie widzi pozytywnych działań rządu i tylko mówi, że wszystko jest be i niedobrze, to jest dla mnie przynajmniej dziwnym osobnikiem. Inni z pewnością nazwą go głupkiem. I mają rację.
Comment
-
-
Panowie proszę ochłonąć i bez takich mi tu, jak dam w ryj, bo się pogniewamy.
Na ustawki to się proszę umawiać prywatnie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPanowie proszę ochłonąć i bez takich mi tu, jak dam w ryj, bo się pogniewamy. Na ustawki to się proszę umawiać prywatnie.
Szkoda tylko, że coraz mniej jest na tym portalu ludzi, z którymi można sobie przyjemnie porozmawiać i wymienić poglądy. Straszna nietolerancja i nerwowość tu zaczyna się panoszyć. Co niektórzy niestety posuwają się do upodlenia dyskusji i obrażają innych. No cóż, każdy z nas ma inny poziom kultury osobistej wyniesiony z domu. Takie czasy smutne mamy.
Pozdrawiam !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33...Co niektórzy niestety posuwają się do upodlenia dyskusji i obrażają innych. No cóż, każdy z nas ma inny poziom kultury osobistej wyniesiony z domu....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33... Jak wściekłe psy jesteście ...
... Inni z pewnością nazwą go głupkiem. I mają rację...
... Wybacz szczerość pieczarek, ale na ulicy przywaliłbym ci w ryja i to mocno ...
... Twój głos i tak nie będzie się liczył, z oczywistych powodów...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33... Polacy powiedzieli....nigdy więcej !! To przypomnienie dla tych z problemami z pamięcią...
Comment
-
Comment