Przy piwie o polityce

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

Gdzie ty pracujesz? Gadasz jak jakiś propagandzista.

Ile ty masz lat? Oczywiście nie wypełniłeś swojego profilu, co jest wymagane na tym forum, bo oczywiście zwyczaje jakie tu panują nie obchodza cię.

A policzyłeś ile kasy idzie na dostosowywanie naszego prawa do unijnego? To też kosztuje. Po drugie, nasz MinFin stosuje kreatywną księgowość, więc ich dane są nieobiektywne.

Niedawniej niż wczoraj, we wrocławskich Faktach pokazali rolników, którym Unia nakazała zagęscić uprawę w sadach aby dostać dopłaty. Rolnicy wypieli się, bo to co oni wymyślili było bzdurą. Kazano np. sadzić truskawki do końca listopada tego roku.

To jest własnie twoja Unia. Ale rozumiem, że jesteś bardzo młody, więc można wybaczyć tą miłość. Za komuny ludzie też tak mieli.
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

W ogóle wybieranie między PIS a PO, to wybieranie między dżumą a cholerą. Albo jak to się określa, wybieranie mniejszego zła. To banda oszustów i pasożytów podatkowych, w dodatku coraz bardziej wtrącająca się w życie obywateli i ograniczająca ich wolność osobistą i gospodarczą. W tym roku w dodatku będzie rekordowy deficyt jakiego jeszcze nigdy nie było, dodatek do długu którego to państwo raczej nigdy nie spłaci, chyba , że zacznie jakąś komunistyczną nacjonalizację majątku obywateli, bo z samego wzrostu podatków, to raczej zarżnie gospodarkę i niewiele, a raczej dużo mniej z niej wyciśnie. Wzrośnie pewnie emigracja i gospodarka innych państw dzięki polskim pracownikom i firmom pracujących na rzecz innego kraju.
      Last edited by emes; 2009-11-18, 19:54.

Comment

• unkel
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2008.08
        • 244

Z innej dyskusji wynika, że kolega petrus jest tak stary, że jak kopyr srał po gaciach to on już piwo pił (czy jakoś tak to szło). Więc to raczej zmiana jedynej słusznej stolicy z tej na M na tą na B.

Comment

• jacer
          • 2006.03
          • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
          Co pokazali Francuzi i Holendrzy też mnie nie interesuje.

Oczywiście gdyby w tych krajach gadali o Kaczyńskich to wtedy już bardzo by cie interesowało

Widzisz jakie ty masz fobie, chłopie.
          Milicki Browar Rynkowy
          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson

Comment

• zgroza
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2008.03
            • 3605

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
            A chcesz w ryj?

>zgroza. Olechowski należy do Bilderbergów i bierze udział w ich spotkaniach. Temu nie zaprzeczysz. Wystarczy sprawdzić oficjalne listy z ich spotkań. To nie są tajne dane.
            Nie przeczę. Mnie chodzi o to, że mnie nie obchodzi, jakie grupy nacisku działają na PO. Mnie obchodzą plany i wyniki.

I mała uwaga techniczna (Czciela Netykiety i FCJP): sporo korzystam z mailowych grup dyskusyjnych, gdzie ">" oznacza cytat z poprzedniego maila. Czy mógłbyś używać @ albo wołacza?
            Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi
              Czy mógłbyś używać @ albo wołacza?
              Przecież użył:

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer
              A chcesz w ryj?
              W ogóle wszyscy dajmy sobie po ryjach, bardzo mi się spodobała ta idea. Świetny pomysł na następny zlot twardzieli!

Comment

• jacer
                • 2006.03
                • 9875

Czy mógłbyś używać @ albo wołacza?

To już wole wołacza, O! zgrozo , bo małpa zgroza to jakoś nieelegancko.
                Milicki Browar Rynkowy
                Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

To już wole wołacza
                  O zgrozo, przecież tu biernik przynależy!

Comment

• petrus33
                    Gość
                    • 2008.01
                    • 888

Gdzie ty pracujesz? Gadasz jak jakiś propagandzista.

Ile ty masz lat? Oczywiście nie wypełniłeś swojego profilu, co jest wymagane na tym forum, bo oczywiście zwyczaje jakie tu panują nie obchodza cię.

A policzyłeś ile kasy idzie na dostosowywanie naszego prawa do unijnego? To też kosztuje. Po drugie, nasz MinFin stosuje kreatywną księgowość, więc ich dane są nieobiektywne.

Niedawniej niż wczoraj, we wrocławskich Faktach pokazali rolników, którym Unia nakazała zagęscić uprawę w sadach aby dostać dopłaty. Rolnicy wypieli się, bo to co oni wymyślili było bzdurą. Kazano np. sadzić truskawki do końca listopada tego roku.

To jest własnie twoja Unia. Ale rozumiem, że jesteś bardzo młody, więc można wybaczyć tą miłość. Za komuny ludzie też tak mieli.
                    Ale ty się mnie czepiasz, typowy PiSowiec jesteś, zajadły jak wszyscy z tej partii
                    Jestem z 1965r, więc nie pytaj się starszego takim tonem o wiek. Bo to niegrzecznie.
                    Pracuję od wielu lat dla siebie w sferze inwestycji. GPW i LIFFE to moje rynki.

Najważniejsze co mam ci do przekazania, to prośba......nie wypisuj kompletnych bzdur, bo to łatwiej sprawdzić niż ci się wydaje. Tak jak powyżej, podałem ci link, abyś zweryfikował swoje przekłamane informacje. Mnie tak łatwo nie oszukasz tą swoją zakłamaną ideologią, ponieważ mam dostęp do żródeł informacji, które są niepubliczne i tylko dla osób z branży finansowej.

Głosuj na PiS, wyniki i tak wszyscy już znają

Kończę dyskusję, nie ma sensu. Zbyt ciasno niektórzy myślą i nie czytają uważnie co ja piszę, zarzucając mi stronniczość i popieranie PO. A tak nie jest.
                    Bez odbioru.

Comment

• petrus33
                      Gość
                      • 2008.01
                      • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
                      W ogóle wybieranie między PIS a PO, to wybieranie między dżumą a cholerą. Albo jak to się określa, wybieranie mniejszego zła. To banda oszustów i pasożytów podatkowych, w dodatku coraz bardziej wtrącająca się w życie obywateli i ograniczająca ich wolność osobistą i gospodarczą. W tym roku w dodatku będzie rekordowy deficyt jakiego jeszcze nigdy nie było, dodatek do długu którego to państwo raczej nigdy nie spłaci, chyba , że zacznie jakąś komunistyczną nacjonalizację majątku obywateli, bo z samego wzrostu podatków, to raczej zarżnie gospodarkę i niewiele, a raczej dużo mniej z niej wyciśnie. Wzrośnie pewnie emigracja i gospodarka innych państw dzięki polskim pracownikom i firmom pracujących na rzecz innego kraju.
                      Oj kolego, uważaj na słowa, które wypowiadasz pochopnie.
                      Bo może to się skończyć tak boleśnie jak u matoła Ziobro. Też oskarżył niewinnych ludzi i dobrano mu się do dupska. Dziś musi mieszkanie sprzedawać, żeby zebrać pieniądze na opublikowanie oficjalnych przeprosin !!! Bardzo się z tego faktu cieszę, bo może wreszcie nasze warcholskie społeczeństwo troszkę dojrzeje i nabierze poszanowania dla innych ludzi. Oby takich przypadków było jak najwięcej.

Comment

• petrus33
                        Gość
                        • 2008.01
                        • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel Wyświetlenie odpowiedzi
                        Z innej dyskusji wynika, że kolega petrus jest tak stary, że jak kopyr srał po gaciach to on już piwo pił (czy jakoś tak to szło). Więc to raczej zmiana jedynej słusznej stolicy z tej na M na tą na B.
                        To się odezwał znawca tematów wszelakich......rocznik 1990 !!!
                        Dziecko drogie, trochę szacunku i ogłady nabierz Inaczej będziesz bardzo nieszczęśliwy w swoim życiu. Po prostu ludzie ciebie zjedzą !!!

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Jest taka teoria, że życie to proces przechodzenia od stanu dziecka do stanu dziecka. Po twoich odzywkach mam wrażenie, że niewiele ci już życia zostało.

Powyższa uwaga jest czysto lingwistyczna - poruszane tematy mam mniej więcej w dwunastnicy.

Comment

• Marcin_wc
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2005.09
                            • 2115

Jacerze, ja nie wierzę ludzią
                            Powodzenia w pisaniu pracy.

Comment

• zgroza
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼
                              • 2008.03
                              • 3605

Jaki wstyd!
                              Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• Krzysiu
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2001.02
                                • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
                                ...Bez odbioru.
                                Obiecałeś się zamknąć.

Zgłosiłem ciebie do banana. Nie nadajesz się na to forum.

Comment

Przetwarzanie...
                                X