Jak Grolsch. W ramach ciekawostek- jadąc na wieś do rodzinki, stanąłem przy sklepie. Był to sklep z serii wiejskich, i to tych najgorszych. Wśród napojów udających wino, paru Żywców i piwek regionalnych stała sobie butelka Grolscha! Cos podobnego doświadczyłem jakieś 2 miesiące temu, kiedy w ośedlowym sklepie nabyłem drogą kupna 2 Millery.
Ciekawostka;)
Collapse
X
-
zupełnie nie na temat...
Mam ciekawostkę pralniczą: wczoraj zrobiłam pranie (znaczy sie pralka zrobiła), wsadziłam białe i jasnoniebieskie ciuchy. Po wyciągnięciu okazało się, że jedna z białych bluzek zafarbowała na..... różowo...
No i zagadka, farbujący proszek, czy co?
Comment
-
-
Odp: zupełnie nie na temat...
Marusia napisał(a)
Mam ciekawostkę pralniczą: wczoraj zrobiłam pranie (znaczy sie pralka zrobiła), wsadziłam białe i jasnoniebieskie ciuchy. Po wyciągnięciu okazało się, że jedna z białych bluzek zafarbowała na..... różowo...
No i zagadka, farbujący proszek, czy co?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
(Radio gra, pralka pierze, a ja - leżę)
Slainté!
ReneCeterum censeo Heinekenam esse delendam.
Comment
-
-
Johnus_Beer napisał(a)
Jak Grolsch. W ramach ciekawostek- jadąc na wieś do rodzinki, stanąłem przy sklepie. Był to sklep z serii wiejskich, i to tych najgorszych. Wśród napojów udających wino, paru Żywców i piwek regionalnych stała sobie butelka Grolscha! Cos podobnego doświadczyłem jakieś 2 miesiące temu, kiedy w ośedlowym sklepie nabyłem drogą kupna 2 Millery.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Albo...
w praniu jak to w praniu - nudno, więc gada się o głupotach... Ta jedna była bardziej wrażliwa i po pikantnym tekście innego ciucha nieco się spłoniła....
Wypijmy za interaktywną odzieżPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Jak prywatne browary walczą z gigantami
W ostatnią niedzielę byłem swiadkiem jak to KP dosłownie połamała sobie niedawno nabyte zęby na Lwówku.
Stało się to w Peronie 6 w Łodzi.
Pani Barmanka usiłowała otworzyć zamówiony przeze mnie Lwówek za pomocą otwieracza z Dojlid (obecnie KP ) i... połamała go, a kapsel został nietknięty. Pomogła dopiero interwencja kolegi, który użył otwieracza niezależnego.
Jako jednostka niewprawna, nie zadbałem o odpowiednie zabezpieczenie i uhonorowanie bohaterskiego kapsla-Rejtana, za co Koleżeństwo przepraszam. Nie wiem czy kiedyś jeszcze będę świadkiem takiej namacalnej porażki giganta, ale gdyby, to postaram się zachować rewolucyjną czujność.
Na cześć bohaterskiego kapslaPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
przed giełdą w Warszawie chciałem kupić piwo, aby gościom na noclegu nie wyschło w gardle.
W sklepie na Marszałkowskiej przeglądam co stoi na półkach.Podchodzi sprzedawca i pyta co podać to mu mówię, że patrzę co ma z małych browarów. Na to zadowolony z siebie sprzedawca wskazując półkę z butelkami 0,33 mówi.. Żywiec, lech.....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment