DMS

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bergmann
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.11
    • 35

Ja piszę zrozumiale

Nie sądzę abym prowokował napastliwe posty.Używam też znakow interpunkcyjnych,nie robię błędow ortograficznych,etc.Ale wiem skąd te napastliwe posty w odpowiedzi na mojo prostu wydaje się co poniektorym,że skoro z moich wypowiedzi wynika,że jestem luzak i spoko gość to można swoje frustracje wyładować na mnie-to znany psychologiczny mechanizm.Zauważyłem(a już trochę na tym świecie żyję),że jak ktoś jest narwańcem i psychopatą to nikt się nie odważy być dla niego niemiłym...Zwierzęta atakują jednostki,ktore wydają się im być najsłabsze w stadzie.Pozory czasami mylą...

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bergmann Wyświetlenie odpowiedzi
      waham się czy nie wybyć ze środowiska piwowarow domowych
      Nie zapomnij oddać legitymacji. Na zwrot składek nie licz.

Comment

• kiszot
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2001.08
        • 8109

Tak,złośliwość społeczeństwa polskiego nie zna granic ale czego wymagać od ludzi ,ktorzy moralności uczą się od facetow paradujących w czarnych sukienkach?????
        Ciekawe co jest lepsze,faceci w sukienkach czy domokrążcy?
        Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
        1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
        Mein Schlesierland, mein Heimatland,
        So von Natur, Natur in alter Weise,
        Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
        Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Seta
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.10
          • 6964

A ja chciałbym poprzeć Bergmanna i huanghua'e.

DMS mimo, że dla większości ludzi to taki SMS tylko długi, to na pewno coś gorzkiego, a poza tym wszyscy piwowarzy to ciemniaki, pijaki i złodzieje, a efcejotpe to zło, bo jak się doda te literki do siebie i pomnoży razy 12,66 to wychodzi 646, a to blisko imienia bestii i może co powiecie, że to przypadek, a właśnie, że nie ja wiem, bo dużo o tym czytam i śladach w zbożu też i też wam mogę pojechać cholera. I jak widać powyżej używanie znaków interpunkcyjnych pomaga!

A w temacie - Bergmann - czy Ty chmielisz brew-kita???

Comment

• bergmann
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2007.11
            • 35

Oddałbym oczywiście legitymację...

Z poprzedniej organizacji wystąpiłem ponieważ irytowała mnie bezmyślna agresja szefa i jego nie dotrzymywanie słowa oraz homoseksualizm(miał za biurkiem w pracy kalendarz z nagimi młodymi chłopakami)i miał tego typu inklinacje...nie chcę wchodzić w szczegoły bo to mnie brzydzi.
            Teraz szukam schodow do pewnego budynku-a propos co sądzicie o schodach młynarskich na Allegro po 1199zł dostawa gratis do końca stycznia?
            Cena wydaje sie być powalająco niska,ale czy te stopnie są praktyczne bo wydają się za płytkie,jakby zamawiać osobno to stopni 15 bukowych kosztuje minimum 750zł,także ta cena 1199 wydaje się być bardzo atrakcyjna...
            Dziś wymieniałem maile z Olgą Neumannową z Prahy(mogę podać namiary ale kto wie czy nie jest to otyła starsza pani) i powiedziała,że jeśli mam okazję wyrwać w polskim sklepie Porkerta za 1260 koron czyli 175 zł wraz z wysyłką to mam brać,bo oni mają bardzo wysoki Vat oraz koszty bankowe oraz koszty przesyłki ,że na jednej sztuce to się straci a nie zaoszczędzi.O.Neumannowa prowadzi sklep Porkerta w Pradze.
            Dobra to zmykam do moich schodow...
            Mam prośbę do animatora tej strony,żeby wykasowywał wszelkie nieprzyjemne posty pod moim kierunkiem i nie tylko.Mam wysoki cholesterol i nie wskazane jest mi się denerwować.Pozdrawiam wszystkich.:-)oprocz narwanych nerwusow.

Comment

• Seta
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 6964

Mam prośbę do animatora tej strony...
              No to przegiołeś...

Comment

• bergmann
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2007.11
                • 35

chmiel

Nie chmieliłem brew kita-raz go w życiu robiłem ,teraz wypiłem 2 pszeniczniaki ale ponoć one są specyficzne z regoły,nawet mi smakowały waham sie czy otworzyć kolejnego bo niezle mnie sieka one-azaliż...
                Czy domokążca jest domokrążcy rowny?Jeden sprzedaje amfę za 6 lat w więzieniu,drugi szajs za rok w więzieniu a trzeci biblię za dobre samopoczucie do końca świata(za darmochę)....więc ktorego domokrążcę wybieracie???
                Ja generalnie lubię sympatycznych ludzi także dobrze im życzę aby się im działo,stąd te moje teksty zachęcające do poszukiwań,powiem wam,że Chrystus w Kanie Galilejskiej zamienił wodę w wino także można ba! trzeba wnioskować z tego ,że alkohole niskoprocentowe są popierane przez tych z gory;Chrystusa i jego szefa Jehowę(Jahwe).

Comment

• bergmann
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2007.11
                  • 35

Why???

Why??????????

Comment

• angasc
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2006.04
                    • 977

waham sie czy otworzyć kolejnego bo niezle mnie sieka one-azaliż...
                    .
                    Tak z ciekawości zapytam: jak powyższy cyctat z Twojej wypowiedzi, jak również wzmianka w Twoim profilu ma się do zasad Twojej wiary:

" Nie wolno im też nawiązywać bliższych kontaktów z osobami spoza sekty. Świadkowi Jehowy nie wolno również palić papierosów, wolno natomiast pić alkohol, lecz nie upijać się."
                    Last edited by angasc; 2008-01-21, 23:54.

Comment

• bergmann
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2007.11
                      • 35

???jaka sekta?

Gdybym sie nie chciał kumplować z ludzmi z innych religii tudzież ateistami to byłbym w sekcie-a odpowiedz mi ktora religia w Polsce nienawidzi naj bardziej-czyż nie Rydzykowa czyli katolicka-Chrystus powiedział po owocach poznacie ,ktorzy ludzie są ze mną bo gdy nienawidzą,niszczą wszystko co śię da ,to czy kochają?
                      Pogadajcie ze świadkami jak ich spotkacie -oni naprawdę nie gryzą w odmianie do katolikow...
                      Nie gardzę katolikami mimo,że są zagubieni,chcę im nadać sens życia,jedyny sens życia to wspołpraca z Jehową Bogiem...

Comment

• angasc
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2006.04
                        • 977

Gdybym sie nie chciał kumplować z ludzmi z innych religii tudzież ateistami to byłbym w sekcie-a odpowiedz mi ktora religia w Polsce nienawidzi naj bardziej-czyż nie Rydzykowa czyli katolicka-Chrystus powiedział po owocach poznacie ,ktorzy ludzie są ze mną bo gdy nienawidzą,niszczą wszystko co śię da ,to czy kochają?
                        Pogadajcie ze świadkami jak ich spotkacie -oni naprawdę nie gryzą w odmianie do katolikow...
                        Nie gardzę katolikami mimo,że są zagubieni,chcę im nadać sens życia,jedyny sens życia to wspołpraca z Jehową Bogiem...
                        Ale mi nie chodziło o Twoje stosunki z innymi ludźmi, tylko o upijanie się.
                        I nie probuj mnie agitować, bo bardzo się pogniewamy.

Comment

• żąleną
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.01
                          • 13239

Weźcie się... przenieście na PW albo do tematu politycznego z tym.

Comment

• bergmann
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2007.11
                            • 35

aha

aha,więc wszystko co ludzki jest ci obce???nawet pośmierci Chrystus najadł się ze smakiem rybą z ogniska i ubolewał,że tam gdzie idzie teraz to nie będzie tam tego winnego krzewu z ktorego tak chętnie pił ....napoj...

Comment

• delvish
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.11
                              • 3508

Ciekawie rozwija się ten wątek.
                              Gdzie jest animator tego czata? Niech ktoś tu zrobi porządek...
                              "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                              (Frank Zappa)

"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

Comment

• angasc
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2006.04
                                • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
                                Weźcie się... przenieście na PW albo do tematu politycznego z tym.
                                Znowu coś Ci nie pasuje?

Comment

Przetwarzanie...
                                X