Wasze dywagacje religijne - nie pasują do skądinąd konkretnego wątku. Widzę, że szykujecie się do dłuższej dyskusji, więc grzecznie proszę, żebyście ją prowadzili gdzie indziej.
DMS
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bergmann Wyświetlenie odpowiedziZ poprzedniej organizacji wystąpiłem ponieważ irytowała mnie bezmyślna agresja szefa i jego nie dotrzymywanie słowa oraz homoseksualizm(miał za biurkiem w pracy kalendarz z nagimi młodymi chłopakami)(...)
Bezkarnie wypowiadasz się w temacie "Dom Małych Schadzek" i śmiesz napastować człowieka o jedynej słusznej orientacji?
Ty już też jesteś "nasz".... hihiW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bergmann Wyświetlenie odpowiedziZ poprzedniej organizacji wystąpiłem ponieważ irytowała mnie bezmyślna agresja szefa i jego nie dotrzymywanie słowa oraz homoseksualizm(miał za biurkiem w pracy kalendarz z nagimi młodymi chłopakami)i miał tego typu inklinacje...nie chcę wchodzić w szczegoły bo to mnie brzydzi.
Teraz szukam schodow do pewnego budynku-a propos co sądzicie o schodach młynarskich na Allegro po 1199zł dostawa gratis do końca stycznia?
Cena wydaje sie być powalająco niska,ale czy te stopnie są praktyczne bo wydają się za płytkie,jakby zamawiać osobno to stopni 15 bukowych kosztuje minimum 750zł,także ta cena 1199 wydaje się być bardzo atrakcyjna...
Dziś wymieniałem maile z Olgą Neumannową z Prahy(mogę podać namiary ale kto wie czy nie jest to otyła starsza pani) i powiedziała,że jeśli mam okazję wyrwać w polskim sklepie Porkerta za 1260 koron czyli 175 zł wraz z wysyłką to mam brać,bo oni mają bardzo wysoki Vat oraz koszty bankowe oraz koszty przesyłki ,że na jednej sztuce to się straci a nie zaoszczędzi.O.Neumannowa prowadzi sklep Porkerta w Pradze.
Dobra to zmykam do moich schodow...
Mam prośbę do animatora tej strony,żeby wykasowywał wszelkie nieprzyjemne posty pod moim kierunkiem i nie tylko.Mam wysoki cholesterol i nie wskazane jest mi się denerwować.Pozdrawiam wszystkich.:-)oprocz narwanych nerwusow.
A masz może adres tego sklepu w Pradze? Jak kiedyś będę w Pradze to bym tam zajrzał. A czy znacie inne sklepy dla piwowarów w Pradze?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziA może też mają coś fajniejszego niż amfę
Comment
-
-
Po pierwsze: nie żadne " wasze dywagacje religijne " . Zadałem tylko jedno pytanie i oczekiwałem tylko jednej odpowiedzi. Nie ma chyba sensu dla jednego konkretnego pytania, w dodatku skierowanego do jednego konkretnego człowieka zakładać nowego wątku. I nie moja winą że rozmówca nie chce, nie jest w stanie lub nie może tej odpowiedzi udzielić. Dwa razy nie dostałem odpowiedzi i na tym zakończyłem.
Co do dłuższej dyskusji - widzę że kolejny człowiek wie lepiej ode mnie co mam zamiar zrobić. Patrz wyżej - pkt 1.
I po trzecie - rzeczywiście grzecznie się wtrąciłeś. Tylko po co? Jak już było kilka dni wcześniej napisane: jaśli Ci się temat lub sposób dyskucji nie podoba, to zgłoś problem Adminowi.
Twoje zdrówko.
Comment
-
-
ponieważ pisanie na temat określony w ramach działu Browarnictwo Amatorskie nie idzie w ogóle, wyrzucam niniejszy wątek do działu Przy Piwie. Jeśli Maruśka go zakończy lub przechmieli, nie będę miał żalu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziponieważ pisanie na temat określony w ramach działu Browarnictwo Amatorskie nie idzie w ogóle, wyrzucam niniejszy wątek do działu Przy Piwie. Jeśli Maruśka go zakończy lub przechmieli, nie będę miał żalu
ja tak czytam i czytam - Huanghua napisał, że Bergmann to fajny gość, więc jak tak czytam, co on wypisuje, to nie mogę tego potraktować inaczej, jak robienie sobie żartów, bo jak to jest na serio....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze: nie żadne " wasze dywagacje religijne " . Zadałem tylko jedno pytanie i oczekiwałem tylko jednej odpowiedzi.
I chyba przyznasz, że w przypadku dyskusji na konkretne tematy ma prawo mi się nie podobać to, że ktoś je rozmywa, bo może chcę akurat na ten temat poczytać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bergmann Wyświetlenie odpowiedziNie gardzę katolikami mimo,że są zagubieni,chcę im nadać sens życia,jedyny sens życia to wspołpraca z Jehową Bogiem...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi
I chyba przyznasz, że w przypadku dyskusji na konkretne tematy ma prawo mi się nie podobać to, że ktoś je rozmywa, bo może chcę akurat na ten temat poczytać.
Ale od Ciebie oczekiwałbym przyznania, że poza Tobą również są na forum ludzie którzy moga mieć ochotę cos poczytać. I to niekoniecznie Twoje wtręty. Poza tym niektórzy mogą mieć pytania niekoniecznie nawiązujące do tematu głównego, ale związane z jakąś częścią wypowiedzi przedmówców.
I na koniec mam nadzieję że przyznasz, iż swymi uwagami niezwykle skutecznie wpływasz na rozmywanie tematu i tak przez Ciebie krytykowane bicie piany. Bardzo Cię proszę: najpierw zauważ belkę w swoim oku, a dopiero później krytykuj zapałkę w oczach innych ludzi.
Mimo wszystko pozostaję z szacunkiem i sympatią,
TomekLast edited by angasc; 2008-01-22, 11:11.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziHuanghua napisał, że Bergmann to fajny gośćPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziPewnie, ze fajny. Czy po przeczytaniu tego wszystkiego masz jeszcze jakieś wątpliwości?
...a bergmann to fajny gość
---edit---
Rafał, to Ty?Last edited by huanghua; 2008-01-22, 14:46.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bergmann Wyświetlenie odpowiedziPogadajcie ze świadkami jak ich spotkacie -oni naprawdę nie gryzą w odmianie do katolikow...
To jak z relacjami między psami - im Burek więcej szczeka, tym większe ryzyko że Azor go ugryzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziMam koleżankę z liceum, która jest Świadkiem Jehowy. Ona nigdy nie zniżała się do takich tekstów. Pewnie dlatego reszta klasy, w zdecydowanej większości katolicka, nigdy jej nie pogryzła.
To jak z relacjami między psami - im Burek więcej szczeka, tym większe ryzyko że Azor go ugryzie.Poszukuję
Comment
-
Comment