Ciągle piwo tej samej marki - nie masz ochoty urozmaicić zestawu?
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Comment
-
1. Piszesz nie na temat
2. Zajrzyj do działu "Piwo-Gdzie?" i tam zadawaj ewentualne pytania "Gdzie dostanę...."
3. To, że jesteś kibicem KS Piast Nowa Ruda, nie zwalania Cię z obowiązku używania znaków interpunkcyjnych.Comment
-
Comment
-
Nie wiem jak wygląda sytuacja w Nowej Rudzie , ale podejrzewam ze podobnie jak i u mnie, czyli wybór nie jest wielki ( musze jednak dodać że ostatnio zauważyłem w sklepach w moim miasteczku dwie "jaskółki" - Hubala i Corneliusa - czekam więc aż pojawią się kolejne "ptaszki" ze stada) . Myśle jednak że prawie wszyscy bywają od czasu do czasu w większych miastach , więc Ty chyba też nie odbiegasz od przeciętnej
W naszym przypadku takim miastem jest oczywiście Wrocław. Zaproponuję więc dwa miejsca warte odwiedzenia, do których w miarę łatwo dojechać, bo znajdują się w południowej części miasta , więc nie trzeba przebijać się na druga stronę:
Pierwszy łatwiejszy do znalezienia , bo dużo większy, a posiadający asortyment znacznie odbiegający od marketowej normy. Drugi trudniej odszukać , bo to naprawdę niewielki sklepik. Warto jednak poszukać, bo tam naprawde jest w czym wybierać.
Życzę miłych , a przede wszystkim różnorodnych wrażeń smakowychComment
Related Topics
Collapse
-
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
-
Channel: Estonia
-
-
To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...2 Photos
-
Channel: Ukraina
-
-
Kolejne wspomnienie z wakacji 2020.
Wracając z Chorwacji postanowiliśmy zajrzeć na jeden dzień (20.08.2020) do Ljubljany. Nasz pociąg Rijeka - Praha odjeżdżał o 21.20 więc było dużo czasu. Kolegów, którzy byli tu po raz pierwszy, oprowadziliśmy po najciekawszych miejscach miasta,...-
Channel: Słowenia
2021-04-05, 20:06 -
-
Cześć. To mój pierwszy temat, chciałem Was zapytać o pewną sprawę.
Nastawiłem dwa tyg temu moją drugą "partię" piwa z brewkitu. Pierwszy to był Coopers Lager + drożdże z zestawu + 1kg glukozy. Po ok 10 dniach ilość cukru wskazywało na 1BLG. Zabutelkowałem,...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam serdecznie,
małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.
W obu...-
Channel: Przedstaw Się!
2018-12-14, 16:04 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment