Typery - ME 2008

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baklazanek
    † 2014 Piwosz w Raju
    • 2001.08
    • 3562

Gratulacje dla zwycięzców, gospodarza imprezy oraz uczestników Za 2 lata będzie lepiej, bo Polska zostanie mistrzem świata

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10796

gratulacje dla nynka oraz podziękowania dla prowadzącego ,a za 2 lata trzeba będzie wprowadzi jakąś nagrodę dla zwycięzcy
      Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Grecja, Ateny, Lemesou 3, Paragon Brewery
        pebejot
        Sporych rozmiarów browar regionalny z własnym wyszynkiem zlokalizowany z dala od centrum Aten, za to tuż przy stacji metra Agios Dimitrios czerwonej linii 2.
        Jest to otwarty w 2021 roku browar w stylu amerykańskim. Wszystko znajduje się w hangarze dawnej hali przemysłowej.
        Pół powierzchni...
        2024-06-28, 08:00
      • bastion
        Grecja, Saloniki, Armenopoulou 19, Oinopneumata Liquor Store.
        bastion
        Niewielki sklepik z nazwy raczej ukierunkowany na mocniejsze trunki, ale w rzeczywistości jest chyba odwrotnie.
        Saloniki oferują szeroką gamę kraftowych piw, ale raczej w lokalach. To taki model włoski gdzie idzie się do knajpy by napić się piwa. Sklepów stacjonarnych ukierunkowanych...
        2023-08-18, 10:34
      • bastion
        Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
        bastion
        Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
        To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
        2022-02-07, 23:04
      • Jaro03
        Puszki
        Jaro03
        Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
        Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
        2019-08-07, 17:19
      • yavo
        Grecja, Ateny, Barley Cargo, Kolokotroni 6
        yavo
        Świetna miejscówka z kilkunastoma piwami z kranu i dziesiątkami z butelkami. Niestety fotki nie wchodzą, postaram się dorzucić je za kilka dni. Pozdrowienia znad jaśminowej IPY i winogronowego ALE'a.
        2019-01-05, 16:40
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...