Tak czy inaczej dla nas rodziców zawsze będzie to problemem, bo co jeżeli będziemy liczyć na następne pokolenia (wnuka, wnuczkę), a tu okazuje się, że nasze dziecko niestety jest homoseksualistą. Nie załatwi tu sprawy możliwość adopcji dzieci przez pary homoseksualne, ponieważ może wystąpić ten nie dosyć, iż to nie jest krew z naszej krwi.
Piwosz i tolerancja
Collapse
X
-
StaryKocur napisał(a)
---
cytat:
żąleną napisal/a
małym/słabym/mniej licznym trzeba pomagać, bo sami zginą, a niekoniecznie są takiego losu warci. Tyle.
---
Trzeba???????????
Bo teraz jest tak, że jak w wolnym związku kobiety i mężczyzny jedna osoba umrze, to druga ma prawo do spadku. Ale jeśli jest to związek osób tej samej płci, to ta owdowiała osoba może stracić dorobek swojego życia, na przykład kupione wspólnie z partnerem mieszkanie - bo nawet notarialny testament nie daje w tej sytuacji gwarancji zachowania praw, jako że może być bez żadnego problemu podważony przez niechętną temu związkowi rodzinę osoby zmarłej.
I czy to jest sprawiedliwe?!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jasne, że nie!
Boli mnie to jak cholera, ale co mam zrobić gdy słyszę jak gdzieś jakiś kierowca zarabia miesięcznie 40 tyś. zł, a ja zapierniczam czasem jak przysłowiowy wół i zupełnie nic z tego nie mam bo ktoś tam jeszcze nie zapłacił za fakturę!Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Radegast napisal/a
Tak czy inaczej dla nas rodziców zawsze będzie to problemem, bo co jeżeli będziemy liczyć na następne pokolenia (wnuka, wnuczkę), a tu okazuje się, że nasze dziecko niestety jest homoseksualistą. Nie załatwi tu sprawy możliwość adopcji dzieci przez pary homoseksualne, ponieważ może wystąpić ten nie dosyć, iż to nie jest krew z naszej krwi.
Comment
-
-
A to jest akurat zupełnie inny problem - jeśli zarabia tyle, że jest dobry, to mnie to tylko motywuje do cięższej pracy. A jeśli dlatego, że nieuczciwie lub niemoralnie (bo bierze pieniądze budżetowe - czyli nasze - dlatego że ten który mu płaci - podatnik - nie ma możliwości kontroli), to jest to sprawa dla prokuratora i nie ma nic wspólnego z tolerancją!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Radegast napisal/a
To naturalnie tyczy się żąleny
Ano jestem samolubem, szczególnie, jak trzeba dzielić się piwem.
Comment
-
-
StaryKocur napisal/a
Pewno, że nie zaszkodzi ... że będą flekowane jeszcze parę wieków.
SK
Niedawno czytałem o pewnej kobiecie z jakiejś zabitej dechami wiochy, która przez ponad trzydzieści lat trzymała córkę zamkniętą w komórce. Dlatego, że dziewczyna była głucha a matka chciała ją chronić przed nietolerancyjnym społeczeństwem.
Comment
-
-
xxx
Jak cieszę się, że Marusia niby od niechcenia, ale w swoim stylu, rzuciła na forum jeden ze swoich bestsellerowych tematów.
I cieszę sie, że jak zwykle, wszystko zmierza w stronę seksu.
Tolerancja - homoseksualizm
Tolerancja - feminizm i lezbijstwo
Tolerancja - skinowe gwałty
Czuję ten power.
To piwo i młodość.
Mam następującą propozycje, jako knajpa klubowa :
- temat:
Integracja ze środowiskiem pedałów i murzynów.
- czas:
połowa czerwca (pod wieczór dokładna data - połączymy to z koncertem czarnych małp we wrocławskiej Katedrze.
Obawiam sie najgorszego: pokochacie ich.
-------------------
Jeszcze mam uwagę:
Marusia twierdząc, że nie wiesza się na mężczyznach po prostu kokietuje, i nie wiem co wymyśli, żebym nie podał adresu hosta, na którym znaduje się odpowiednia ilustracja. Tymczasem jeśli zgodzimy się na zaproponowaną przez Marusię i realizowaną definicję feminizmu, to ja jestem fanem feminizmu i chcę, aby całe, tego feminizmu ostrze było wymierzone w moją stronę.piwo jest lepsze
Comment
-
Comment