Piwosz i tolerancja

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

pama napisał(a)
    A wątek obopólnej zgody pary homoseksualistów? No tu rzeczywiście nie jest to porównywalne z nekrofilią. Ale z zoofilią i owszem - jeśli owieczce seks z człowiekiem sprawia przyjemność.
    Z zoofilią tez nie jest to porównywalne! Przecież związek dwojga/dwóch ludzi to nie tylko seks! Chyba, że masz inne doświadczenia.

Comment

• pama
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.08
      • 205

Doświadczeń zoo- ani homo- nie mam. A Ty skąd wiesz, że owieczka i człowiek to tylko seks. Nie mogą się szczerze pokochać? Nic broń Boże nie sugeruję
      pama

Comment

• baklazanek
        † 2014 Piwosz w Raju
        • 2001.08
        • 3562

Marusia napisał(a)
        Może to brzmi paradoksalnie, ale chyba nikt z nas nie wyraziłby zgody na seks ze swoim ciałem po śmierci??
        No z jakąś ładna panienką czemu nie W końcu trupowi też należy się trochę szczęścia heh.Żartuje oczywiście.
        Ten świat jest aż tak dziwny że chyba nawet istnieją jacyś zamkofile Jak zobaczą jakąś większa dziurkę od klucza to się podniecają. Wcale bym się nie zdziwił jak by tak było. Tylko w tym przypadku tak jak w nekrofilii druga strona też nie ma nic do powiedzenia. Tylko niech mnie tu nikt nie szykanuje że porównuje zwłoki do rzeczy.

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

pama napisał(a)

Wewnętrzne normy moralne to coś całkiem innego niż społeczna akceptacja czy tolerancja.

No własnie to bardzo niedobrze, bo co w takim razie wg Ciebie reguluje normy społeczne?? Nie MORALNOŚĆ? To CO w takim razie?
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• pjenknik
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.08
            • 3388

Im dłużej Was czytam tym bardziej uświadamiam sobie, że staję się coraz mniej tolerancyjny Zaczyna mnie to dziwić....
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• peefco
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2002.10
              • 71

Wszyscy sie wypowiadaja, ale od razu dodaja "nie nie, ja jednak jestem strasznie tolerancyjny(a)", a ja wam powiem JESTEM PRZECIWNY HOMOSEKSUALISTOM ZE WZGLEDOW ESTETYCZNYCH........ZEBY CHLOP, DRUGIEGO CHLOPA W CACAO.....BRRRRR, niesmaczne

Comment

• pulas
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2001.08
                • 965

peefco napisał(a)
                Wszyscy sie wypowiadaja, ale od razu dodaja "nie nie, ja jednak jestem strasznie tolerancyjny(a)", a ja wam powiem JESTEM PRZECIWNY HOMOSEKSUALISTOM ZE WZGLEDOW ESTETYCZNYCH........ZEBY CHLOP, DRUGIEGO CHLOPA W CACAO.....BRRRRR, niesmaczne
                Homoseksualizm to nie tylko seks. Jeżeli twój związek heteroseksualny opiera się tylko na seksie to wyrazy mojego najszczerszego wsółczucia...
                pułaś
                ---------------------------------
                "(...)W kącikach flechtów wieczór już
                Lśni jak porzeczka krwawa
                Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
                I między bajki wkładam"

Comment

• pjenknik
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.08
                  • 3388

EEE dlaczego? Znam kilka takich związków i są one zupełnie szczęśliwe.
                  A przykład podany przez Peefco jest dla mnie krótko mówiąc niesmaczny

Comment

• pama
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.08
                    • 205

Marusia napisał(a)

No własnie to bardzo niedobrze, bo co w takim razie wg Ciebie reguluje normy społeczne?? Nie MORALNOŚĆ? To CO w takim razie?
                    Może umowa społeczna? Prawodawstwo? Kaprys władzy? Przykład: normy społeczne w hitlerowskich Niemczech nie miały wiele wspólnego z moralnością, a mimo to byli Niemcy, którzy zachowywali się przyzwoicie, zgodnie z wewnętrznym głosem moralnym. Podobnie było w stalinowskiej Rosji.
                    pama

Comment

• pulas
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2001.08
                      • 965

peefco napisał(a)
                      JESTEM PRZECIWNY HOMOSEKSUALISTOM ZE WZGLEDOW ESTETYCZNYCH........
                      Dwie panienki w jednym łóżku to też obrzydliwe
                      pułaś
                      ---------------------------------
                      "(...)W kącikach flechtów wieczór już
                      Lśni jak porzeczka krwawa
                      Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
                      I między bajki wkładam"

Comment

• pama
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.08
                        • 205

pulas napisał(a)

Dwie panienki w jednym łóżku to też obrzydliwe
                        Miłość lesbijska to też homoseksualizm. Też uważam, że to obrzydliwe, nienaturalne itd. Ale napiszę jeszcze raz - choć głupio się powtarzać - mówimy o dwóch różnych rzeczach. Tolerancja (od tolerować) to coś innego niż aprobata (od aprobować). Uważam homoseksualizm za rzecz obrzydliwą, ale homoseksualistów toleruję. Nie mam zamiaru ich wyśmiewać, prześladować itd.
                        Last edited by pama; 2002-10-24, 11:24.

Comment

• pjenknik
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.08
                          • 3388

Jak pisałem w tym temacie jakis czas temu, ja mogę tolerować jak nie muszę tego oglądać. Nie chcę żeby moje dzieci oglądały na ulicy obejmujących i całujących sie facetów, albo facetów przebranych za kobiety. Itd, itp. Tak samo jak mieszkańcy Nicei chcą legalnych domów publicznych, żeby nie oglądać prostytutek w pracy na ulicy. Tego też nie mam zamiaru tolerować. I nie chodzi o czekanie na klienta, tylko obsługiwanie.

Comment

• pama
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.08
                            • 205

pjenknik napisał(a)
                            ...mieszkańcy Nicei chcą legalnych domów publicznych, żeby nie oglądać prostytutek w pracy na ulicy.
                            Właśnie z tego powodu w średniowiecznym Krakowie istniały legalne domy publiczne. Analogicznie - prostytucji nie aprobuję, ale toleruję Tzn. niech sobie będzie, jeśli musi. Byleby mi - jak ostatnio - jakaś "autostopowiczka" w lesie nie wbiegała prosto pod koła samochodu, bo po drugiej stronie drogi zatrzymał się jakiś samochód. A dziecko nie pytało, co te panie robią.

Comment

• adam16
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2001.02
                              • 9865

szostak napisał(a)
                              A propos nektofilii: Behemoth był zdziwiony, że może przyjdzie zawierać małżeństwa z trupem. Otuż JEST TO MOŻLIWE. Mormoni udzielają ślubu zmarłym!!!!!!!!!!!!! Rozmawiałem z misjonarzem mermońskim, który to potwierdził.
                              Co do ślubu a trupem - bez nekrofilii - to podaj Napoleon B. wprowadził we Francji odpowiednie prawo, (i zdaje się, obowiązuje ono do dziś). Miało to na celu ochronę praw narzeczonych - w wypadfku śmierci jednego z nich, drugie miało prawo do spadku.
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• peefco
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2002.10
                                • 71

Cos mi tu mocno traca dulszczyzna, wszystko ok tylko nie na widoku. Mozna pomyslec ze w tym szalenstwie jest metoda ale wystarczy spojrzec na najbardziej pruderyjny kraj na swiecie jakim jest USA zeby zauwazyc ze jednak cos nie gra. Tolerancja (od tolerowac) aprobata (od aprobowac) a glowa w piasek (od strusia) he he

Comment

Przetwarzanie...
                                X