Peefko, możesz rozwinąć wątek USA I chowania głowy w piasek? Tzn. czy chcesz powiedzieć, że zamiast chować głowę w piasek trzeba prostytutki i ich klientów wtrącać do więzienia? Czy odwrotnie - że należy pozwoilić im na kopulowanie na ulicach?
Piwosz i tolerancja
Collapse
X
-
pjenknik napisał(a)
Jak pisałem w tym temacie jakis czas temu, ja mogę tolerować jak nie muszę tego oglądać.
Ja np.ze swojej strony nie zamierzam nikogo przepraszać ani się kryć z tym, że jako facet mam długie włosy, choć część społeczeństwa uważa taki fryz za nienormalny, niemoralny lub pedalski i woli, żeby ich dzieci specjalnie w moją stronę nie spoglądały. A niech mnie cmokną! Jestem, kim jestem i już! Nie będę zmieniał czegokolwiek w swoim życiu przejmując się ludźmi, których nie znam i nie wiem nawet, czy są tego warci.
Do wszystkiego idzie przywyknąć. Idę o zakład, że po tygodniu czy miesiącu oglądania całujących się facetów (i to wcale nie 24h na dobę) przestałoby wam to wydawać się obrzydliwe.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
...nie zamierzam nikogo przepraszać ani się kryć z tym, że jako facet mam długie włosy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
A niech mnie cmokną!
A co do homo to ja nic do nich nie mam. No może tylko tyle że nie powinni mieć prawa do adopcji!!! Współczuje dziecku które będzie miało w paszporcie imię matki np. Teofil
Comment
-
-
behemoth napisał(a)
Hmm, zastanawiam się dlaczego nie przyszedł Ci do głowy bliższy nam przykład: w peerelowskiej Polsce?
Comment
-
-
pama napisał(a)
Jeśli sugerujesz, że moim zdaniem w PRL-u takich rzeczy nie było, to odpowiadam - były. Pisałem o Związku Sowieckim, bo to czysta forma zbrodniczego systemu, a PRL to naśladownictwo.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Johnus_Beer napisał(a)
Najważniejsza myśl tolereancji piwosza: Nic co pije piwo nie jest do końca złe. Amenpułaś
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
pama napisał(a)
Jeśli nie widzisz różnicy między hitlerowskimi Niemcami czy stalinowską Rosją a obecną Polską, Niemcami czy USA, to sorry...
Porównujesz państwa z różnych okresów historii - to bardzo prosty sposób manipulacji. USA podane przez Ciebie za przykład dobrego systemu w swojej historii też niejednokrotnie dało dowody na to, że ludzi ma głęgoko "w poszanowaniu". Ale mniejsza o to...
Czy uważasz, że jeżeli jakiś system jest mniej zbrodniczy niż inny to znaczy, że jest dobry? Ja uważam, że nie. I tyle!pułaś
I między bajki wkładam"
Comment
-
Comment