A co na to wszystko Edytka?
Nadchodzą Mistrzostwa Świata Korea - Japonia 2002.
Collapse
X
-
-
.......Natomiast zrobiłam to najlepiej jak umiałam, z całą wrażliwością artystyczną........
bez komentarzabez brody...Comment
-
Czepiacie się, Panowie.
Kobieta robiła, co mogła, a że niewiele mogła, to niewiele zrobiła.
A swoją drogą, myślałem, że już nie usłyszymy o tej MEGAGWIEŹDZIE, odkąd wyjechała uszczęśliwiać Brytyjczyków
swoim niezwykłym talentem.
A Tu
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
też wolę na nią patrzeć przezniż słuchać bez
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Tytuł z onetu
Do przerwy: Remis, Francja w dziesiątkę!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Elegancko, Francja zremisowała chodź o niebo lepiej by było jak by przegrała hihi. Mecz z Urugwajem był bardzo ładny lecz te chamskie faule troszkę a nawet bardzo mnie wkurzały. Kamerun chyba nie chciał się zbytnio przemęczać albo po prostu są tacy ciency. Dania i Senegal podzielili się punktami i dobrze bo może w ten sposób wyko legują ?Żabojadów?. Do tej pory nie mogę odżałować że Recoba nie trafił na pustą bramkęNo ale fakt ze było trudno no ale gdy ma się największy kontrakt w lidze włoskiej to takie okazje trzeba wykorzystywać! Tym razem były dwa trafienia wyników, gratulacje dla Talrashy. A o to przewidywania na jutro: Szwecja-Nigeria 1:0 (Szwedzi nie będą grali na maksa gdyz czeka ich mecz z Argentyną), Anglia-Argentyna 2:2, Hiszpania-Paragwaj 1:0.
Comment
-
Toście się zgadali co do meczu Danii z Senegalem!Kongratulejszyns.
Senegal wyprowadził chyba najładniejszą kontrę mistrzostw - cztery podania, co jedno to dłuższe (oprócz ostatniego), a każde dokładne co do centymetra. Zostałem powalony na kolana.
Francja zupełnie straciła koncept. Nie wiem, czy zdąży go odzyskać na mecz z Duńczykami.
No i to co tygrysy...:
Szwecja-Nigeria 0:2
Anglia- Argentyna 1:2
Hiszpania-Paragwaj 1:1Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2002-06-06, 23:45.Comment
-
Taki oto "łańcuszek" krąży w sieci:
To jest łańcuszek szczęścia. Dzięki niemu nasza drużyna ma szansę wygrać Mundial.
Jeśli wyślesz tego maila do:
1000 osób - nasza reprezentacja wygra mistrzostwa,
500 osób - reprezentacja wyjdzie z grupy,
400 osób - reprezentacja wygra z Portugalią.
Nie ignoruj tego maila. Janek S. zignorował go i Koreanczycy strzelili nam gola. Witek W. wysłał go tylko do dwudziestu osób i straciliśmy drugą bramkę. Romek Sz. Natalia C. oraz Zbigniew D. w ogóle go nie dostali i hymn zaśpiewała Górniak.
Pamiętaj, przyszłość polskiej reprezentacji jest w Twoich rękach.
I już można zacząć się śmiaćNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
to ja go wyślę do Stanów
może naszym lepiej będzie się wiodło w baseboolu
A trzeba wysłać do 500 osób czy wystarczy 500 emili?bez brody...Comment
-
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Argrentyna - Anglia 0:1 do przerwy
44' David Beckham z karnegoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
No i nikt nie zgadł żadnego wynikuDzień był całkiem udany oprócz zwycięstwa Anglików
No to teraz Szwecja musi wygrać bądź zremisować z Argentyną i wtedy będziemy machali im rączkami na pożegnanie
Argentyńczycy grali tak kiepsko ze nie miałem siły wypić więcej niż jedno piwko. Przewidywania na jutro: Włochy-Chorwacja 1:0,Brazylia-Chiny 3:0, RPA-Słowenia 1:2.
Comment
-
Anglicy strzelili karniacza, po czym przestali grać w piłkę... Gdyby nie Owen, to niewiele dobrego dałoby się powiedzieć o tej drużynie - zaczarował w polu karnym, dostał kosę, karny, bramka. I po sprawie. Argentyńczycy zupełnie nie wiedzieli, co z tym zrobić.
Szkoda mi Nigerii - zespołu może nie tworzyli, ale z takimi zawodnikami może by się rozkręcili. Ale Szwecja zrobiła niesamowite postępy od czasów Euro 2000 - gra z pierwszej piłki, technika... Ciężko nam będzie w eliminacjach. Szkoda, że wszyscy oprócz nas dotosowali sie do poziomu tych mistrzostw.
Włochy-Chorwacja 1:1
Brazylia-Chiny 3:0
RPA- Słowenia 2:1Comment
-
O jejciu, jak miło, Włosi dostali bęcki!!! Świetny sędzia był, Anglik zresztą, nie dawał się nabierać na italiańskie sztuczki. Chorwaci zupełnie się Włochów nie bali i opłaciło się. Jest szansa, że ci pseudofutboliści nie wyjdą z grupy - oszczędziłoby to wszystkim trochę męczarni.
Comment
-
Dla mnie mistrzostwa były by najbardziej udane jak by z grup nie wyszli: Anglicy, Francuzi, Brazylijczycy, Niemcy i WłosiNo i szansa na to jest. No ale chyba turniej wiele by stracił na odpadnięciu tych drużyn no ale co mnie to obchodzi hih. Nikt nie zgadł wyniku. No a tak w ogóle to coraz mniej typujących jest
Chyba nie maja zachety w postaci nagrody
No i jak zwykle przewidywania na jutro: Kostaryka-Turcja 1:2, Meksyk-Ekwador 2:0 i Japonia-Rosja 2:2
Comment