Nadchodzą Mistrzostwa Świata Korea - Japonia 2002.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4469

zythum napisał(a)
    Ja marzę o finale Turcja -Niemcy ale niestety mysle , że Brazylia wygra
    wewnętrzny, niemiecki finał?
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• pulas
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.08
      • 965

Jako ze Mistrzostwa w pelnym pedzie, chcialbym przedstawic pewna
      niepotwierdzona,
      aczkolwiek bardzo interesujaca teorie...

Brazylia ostatnio zdobyla tytul Mistrza Swiata w 1994 roku, przedostatni
      raz w 1970
      zsumujmy: 1994 + 1970 = 3964

Argentyna ostatnio tytul zdobyla w 1986, przedostatni raz w 1978
      sumujac: 1986 + 1978 = 3964

Niemcy Ostatnio byli mistrzami w 1990, przedostatnio 1974
      po zsumowaniu 1990 + 1974 = 3964

Wobec czego Mistrzem Swiata 2002 powinien zostac zdobywca tytulu z 1962,

zgodnie z rownaniem: 3964 - 2002 = 1962

Mistrzem Swiata w 1962 byla Brazylia ;-)
      pułaś
      ---------------------------------
      "(...)W kącikach flechtów wieczór już
      Lśni jak porzeczka krwawa
      Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
      I między bajki wkładam"

Comment

• celt_birofil
        † 2017 Piwosz w Raju
        • 2001.09
        • 4469

A jakby to kogoś interesowało, to do przerwy jest 0:0 dla Turcji
        Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• talrasha
          • 2001.11
          • 685

(...)że Koreańczycy są zmęczeni było prawdą no ale w końcu oszustwa też męczą
          Wydaje mi się, że zgodnie z twoją teorią to sędziowie powinni być na tych mistrzostwach zmęczeni a nie Korea.

Co do meczu Brazyli z Turcją, Brazylia mnie nie zachwyciła, broniła wyniku, podobnie jak w meczu z Belgamii czekała na kontrę. No ale jak się nie ma takiej drużyny jak w 94r to trzeba tak grać.
          Chciałem by była dogrywka byłoby ciekawie.
          Szkoda, że nie wyrównał Hakan Sukur, myślę, że wtedy by się odbudował i zaczął wierzyć w swoje wielkie umiejętności. Gratulacje dla Turków za walkę do końca. Jak dla mnie to bylo jedno z piękniejszych meczów tych finałów.
          W Brazyli podobał mi się Cafu, grał bardzo inteligentnie, wchodził kiedy się powinno wchodzić, zostawał w obronie jak tego wymagała sytuacja. Co do drugiego bocznego obrońcy R. Carlosa nie mogę tego powiedzieć, biegał czasami zupełnie bez sensu do przodu tracąc sporo sił na to. Chyba nie bardzo czuł arytmię gry.
          Zawiódł mnie Rivaldo, choć początkowo grał doskonale, później podpalał się i chciał końecznie sam strzelić gola. Taki zawodnik jak on powinien myśleć o drużynie - no, ale w Barcelonie też ostatnio myślał bardziej o pieniądzach niż o grze.
          W fianle chciałbym by wygrali Niemcy - nie przepadam za nimi, ale to Europa, a nigdy Europa nie była mistrzem poza starym kontynentem. Po drugie mają Klose i chciałbym by to on strzelił tą złotą bramkę która da im mistrzostwo. Stawiam na Niemców, wygrają 1:0 Klose 67 min.
          Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

• Piwofil
            • 2002.01
            • 907

Też mi się ten połfinał podobał, ale po golu Ronaldo liczyłem bardzo na Turków, szkoda że nie strzelili bo ładnie przycisneli Brazylijczyków.

Typy:
            Turcja Korea 1:0
            Niemcy Brazylia 1:2
            www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• superprzemek
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2002.06
              • 130

Już niedługo

Szkoda że Brazylia nie ośmieszyła Turków. Te głupie TURKI niestety wygrały (ale nie powinny) z najlepszym zespołem tych mistrzostw czyli Senegalem. Dlatego teraz wynik półfinału będzie taki:

Korea 4:O Turcja

a drugi to Brazylia wygra w karnych

Comment

• baklazanek
                † 2014 Piwosz w Raju
                • 2001.08
                • 3562

Nie chcę się kłócić ale gdyby Senegal był najlepszą drużyną na tych mistrzostwach to on grał by z Niemcami w finale No ale Afrykanie okazali się za słabi!!! A na dodatek sędzia w tym meczu był uczciwy więc o zwycięstwie zadecydowała lepsza postawa Turków. No szkoda tylko że nie starczyło już im umiejętności na pokonanie Brazylii No i komu ja mam teraz kibicować w finale Tych i tych nie na widzę no ale chyba jednak Brazylijczyków bardziej więc jestem za Niemcami. A w meczu o 3 miejsce jeżeli sędzia nie będzie drukował to wygra Turcja.
                Typiki: Korea-Turcja 1:2(Złoty gol), Niemcy-Brazylia 1:1 a w karnych 3:2.

Comment

• adam16
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2001.02
                  • 9865

baklazanek napisał(a)
                  A w meczu o 3 miejsce jeżeli sędzia nie będzie drukował to wygra Turcja.
                  No to może okazać się trudne. Zobaczcie skład sędziowski na ten mecz. Żal mi Turcji.
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz
                  Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• superprzemek
                    • 2002.06
                    • 130

A kto?

A kto będzie sędziował? Pewnie Japończyk

W meczu finałowym sędzią głównym będzie włoch Pierluigi Collina. Pewnie ze względu na to co sędziowie zrobili Włochom.
                    Attached Files

Comment

• adam16
                      • 2001.02
                      • 9865

Arbitrem głównym będzie Saad Mane z Kuwejtu, na liniach partnerować mu będą Ali Al Traifi z Arabii Saudyjskiej i Kanadyjczyk Hector Vergara, a sędzią technicznym będzie Felipe Ramos Rizo z Meksyku.

Sami Fachowcy.
                      Browar Hajduki.
                      adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• superprzemek
                        • 2002.06
                        • 130

Pozazdrościć

No to naprawdę pozazdrościć Turkom nie ma co. Choć ten Ali Al Traifi z Arabii Saudyjskiej wygląda na pożądnego gościa.

Comment

• baklazanek
                          † 2014 Piwosz w Raju
                          • 2001.08
                          • 3562

Sędzia pewnie się spyta Koreańczyków jaki wynik ma wpisać do protokołu No chyba że Turcy przekupią go opium hehehe No ale tak na serio to obawiam się o wynik A te porąbane Koreance jak by miały troszkę honoru to przyznały by się że sędziowie ich forują No ale najwidoczniej honor w dzisiejszym świecie to rzadko spotykana cecha.

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Gdzieś czytałem, że Koreańczycy uznali iż to jest spisek przeciwko nim.
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz

Comment

• adam16
                              • 2001.02
                              • 9865

15-ta sekunda meczu i Turcy prowadzą 1-0. Tak trzymać.
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Od 9-tej minuty było 1-1, ale w 12-tej znowu strzelili Turcy i jest 2-1. Ciekawy ten mecz.
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X