Urugwaj-Dania 3:1 Irlandia-Kamerun 1:1 Niemcy-Arabia Saudyjska 2:0
Nadchodzą Mistrzostwa Świata Korea - Japonia 2002.
Collapse
X
-
No ja już nie zdążę obstawić meczu Kamerun-Irlandia ale Dropunowi gratuluje zgadnięcia tego wyniku Natomiast co do pozostałych meczów to stawiam: Urugwaj-Dania 1:1 a Niemcy-Arabia 1:2
Mam nadzieje ze kącik obstawek na stałe tutaj zagościIdę na mecz.
A ha a tak w ogóle to za kim jesteście na tych mistrzostwach? Oczywiście oprócz Polski.
Ja za Słowenią i Rosją.
Comment
-
-
8:0..........
No nie, skąd mi wyszło, że Niemcy zremisują z Arabią Saudyjską.... Saudyjczycy byli chyba o głowę niżsi i wyraźnie się Niemców bali. Jak to Kołtoń powiedział, że na nich mówią - Dzieci Pustyni?
Ja jak zwykle jestem za Argentyną i drużynami afrykańskimi - kiedyż oni wreszcie zdobędą medal?!
P.S. Ależ ten Polsat to jest tandeciarska stacja! Ciągle coś im się w tym programie rypało, a fachowiec, którego zaprosili do szczegółowych analiz meczowych, czyli Jacek Gmoch... To po prostu trzeba usłyszeć, żeby zrozumieć. Jutro z kumplami będziemy nagrywać, więc spiszę Jacka i go tu zaprezentuję w pełnej krasie. Ludzie, język, którym ten człowiek mówi, to nie jest polski, to jakiś rozpaczliwy łamaniec, a analizę to pierwszy lepszy kibic sprzed telewizora zrobiłby sensowniej.
Last edited by żąleną; 2002-06-01, 14:58.
Comment
-
-
Ja niestety albo stety nie mam polsatu sport. A co do prowadzących to się zgadzam bo jak oglądałem w pewnym lokalu mecz otwarcia i zobaczyłem tego faceta co prowadzi to studio to podziękowałem. On nie wie o co w piłce nożnej chodzi najwyżej mógłby się zająć mistrzostwami w bierki na piasku Chodź z tym pewnie tez by sobie nie poradził. O Arabach już nic nie napiszę bo szkoda słów na nich. No a jutro trzeba rano wstać bo mecze zaczynają się o 7.20 Oh znowu będą oczka bolały A co do jutrzejszych wyników to tak:
Hiszpania-Słowenia 2:1, Paragwaj-RPA 0:0, Anglia-Szwecja 1:1, Argentyna-Nigeria 3:0
Comment
-
-
dobry typ nie jest zły
Z prowadzących Polsatu to chyba jeden jest sensowny (znaczy się, wchodzi jak nijakie piwo, bez skutków ubocznych), ale reszta to przypomina mi Sitnickiego z Wizji Sport - to był dopiero znawca i postać telewizyjna! Taki reporter z łapanki.
Ale przejdźmy do najważniejszego:
Hiszpania-Słowenia 3:1
Paragwaj-RPA 2:1
Anglia-Szwecja 2:0
Argentyna-Nigeria 2:2
Comment
-
-
A Korea jeszcze nigdy w ogóle nie wygrała na mistrzostwach a wszyscy mówią i piszą że z Polakami wygra Więc czemu Hiszpania miała by nie wygrać ze Słowenią? Chodź ja bym wolał żeby jednak Koreańczycy nie wyłamywali się z dotychczasowych osiągnięć
A tak na marginesie to Polska będzie w finale ze Słowenią
Comment
-
-
Ja tylko żałuje, że nie ma na tych mistrzostwach mich ukochanych holendrów. Co do składu Polaków to poza Kucharskim to mam jeszcze jedno zasrzeżenie - Sibik, jak dla mnie człowiek z nikąd. A gdzie miejsce dla Wichniarka??
Typy na jutro:
Hiszpania-Słowenia 1:1
Paragwaj-RPA 0:0
Anglia-Szwecja 1:0
Argentyna-Nigeria 3:1
No a mistrzem jak dla mnie będą POLACYCatalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Osiem do zera Trochę mnie to zaskoczyło. Niewiem czy to Arabia jest taka beznadziejna, czy Niemcy rewelacyjni, ale mogą chyba bez problemów aspirować do mistrzowskiego tutułu. A grali w barażach.
I jeszcze typy:
Hiszpania-Słowenia: 2:0
Paragwaj-RPA: 1:0 (strzeli Chilavert tak się pisze? ;-))
Anglia-Szwecja: 2:2
Argetyna-Nigeria: 4:2 (jak zaczną strzelać to nie przestaną)www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Chilavert nie strzeli. To pewne. Za oplucie przeciwnika w eliminacjach ma szlaban na kilka meczów. Może wystąpić dopiero po zakończeniu rozgrywek grupowych. Czyli jak Paragwaj dalej nie przejdzie to Chilavert nie zagra w tych mistrzostwach.
Comment
-
Comment