Jakieś pół godziny meczu minęło i już jest 3-1.
Nadchodzą Mistrzostwa Świata Korea - Japonia 2002.
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Piękny mecz. I Turcy i Koreańczycy grali równo. Mogło się podobać. I mnie cieszy wynik ; 3-2 dla Turcji. A i sędziowanie mile mnie zaskoczyło. Ale pomyślmy jaka byłaby afera gdyby było inne.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Może fakt iż tak dużo mówiło się o przyjaźni Turecko-Koreańskiej wpłynęła na to że sędziowanie było uczciwe?? A co by było gdyby nie było?? Pewnie nic FIFA znowu by powiedziała że nie było żadnych błędów!!! Oni chyba myślą że my kibice jesteśmy naprawdę jacyś za cofani i nie widzimy jak się kombinowało na mistrzostwach. No ale co my możemy?? Przecież nie odwrócimy się od piłki. No ale za to federacje europejskie powinny coś z tym zrobić i to natychmiast!!!
Comment
-
-
Niemcy mistrzem świata!!!Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
No i stało się, wielka Brazylia została mistrzem, a Ronaldo został jej królem. Jak to jest, że zawodnik który grał przez cały sezon beznadziejnie jedzie na mistrzostwa i zostaje królem strzelców.
Gdy nasi bukmacherzy w roli faworyta do króla strzelców obstawiali na Ronaldo to łapałem się za głowę. Teraz przyznaję im rację. Ten zawodnik - choć za nim nie przepadam oczarował mnie swoim instynktem i kunsztem gry. Nic tylko pogratulować Brazylii.
Niemcy też zagrali bardzo dobrze i gdyby nie Oli Kahn w bramce mogli by przegrać więcej - mimo, że pierwsza bramka była przez niego to przez cały mecz był mocnym punktem drużyny Niemiec.
Mimo, że Niemcy nie mieli zbyt dobrej drużyny dotarli tak daleko - i to z kolei potwierdza fakt, że są zawsze groźni.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
talrasha napisal/a
Gdy nasi bukmacherzy w roli faworyta do króla strzelców obstawiali na Ronaldo to łapałem się za głowę. Teraz przyznaję im rację.
Comment
-
-
No gdyby bukmacherzy kierowali się np. patriotyzmem to w naszym kraju stawiając na Polskę można by wygrać marne pieniążki. A co do dzisiejszego to wiem jedno jeszcze bardziej nie na widzę Brazylii!!!!!!! Chodź nie wiem czy da się jeszcze bardziej niż przed meczem A co do interwencji Kahna to przypomniał mi się mecz Niemców z Portugalią na Euro 2000 . Kahn puścił jeszcze gorszą szmatę po strzale Conceincao. Ale miałem wtedy ubaw Ale teraz było mi smutno bo byłem za Niemcami(pierwszy raz w życiu).
Comment
-
-
Kurdelebele, wyjechałem i nie mogłem sobie potypować. Ale mimo wszystko miałem dziwną pewność, że Niemcy ograją Koreańców, a z kolei Brazylia Niemców.
A propós Brazylii - przeczytałem wypowiedź, chyba jakiegoś Brazylijczyka, że teraz Brazylia ma drużynę. Jak dla mnie, to obecna reprezentacja kanarkowych jest jednym z większych zlepków indywidualistów w swojej historii, przynajmniej od linii pomocy w przód. Brazylijczycy kiwali się do upadłego, aż mnie szlag trafiał - atawizm jakiś, czy co? Nie potrafiłem dostrzec tam żadnej taktyki.
Ogólnie jak dla mnie jedne z gorszych mistrzostw, jakie widziałem (choć nic nie pobije imprezy pod tytułem Italia '90). Nie było ani jednego meczu, jaki zapadłby mi w pamięć, tak jak np. Argentyna-Rumunia (USA ''94), czy Nigeria-Hiszpania lub Brazylia-Dania (Francja '98).
Comment
-
-
Jeżeli chodzi o mistrzostwa to całkowicie się z tobą zgadzam były słabe i właściwie mecze o 3 miejsce i finał mogły się podobać.
Co do meczy jakie utktwiły mi w pamięci to w 94r był to mecz Brazylia - Holandia a w 98r Brazylia - Holandia, Argentyna - Anglia i fina. Wg mnie France98 ti był najpiękniejszy mundial jaki oglądałem.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Fakt, we Francji było parę wiekopomnych widowisk. Ale mistrzostwa w Stanach też były świetne, trochę niespodziewanie, bo większość meczy odbywała się w środku dnia w ostrym upale ze względu na pory transmisji w Europie. W Meksyku w 86-tym kopacze też dali czadu w paru meczach (Francja-Brazylia, Argentyna-Anglia, no i rzecz jasna finał).
Ale ogólnie najlepszą imprezą, jaką oglądałem, były ostatnie mistrzostwa Europy - w zasadzie tylko w meczach Szwecji i Włoch nie było na co popatrzeć.Last edited by żąleną; 2002-07-03, 13:36.
Comment
-
-
Mistrzostwa, mistrzostwa... i to by było na tyle, koniec i kropka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment