Nadchodzą Mistrzostwa Świata Korea - Japonia 2002.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4469

talrasha napisał(a)
    Co do mistrzostw świata to oglądam je od roku 90, a mistrzostwa europy od 88 i to te uważam na najładniejsze - wtedy królowali Holendrzy z Marco van Bastenem na czele
    A teraz jest Marcopolok
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• superprzemek
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.06
      • 130

Mistrzostwa skończyły się niecałe dwa tygodnie temu więc może zaczniemy dyskusję o MISTRZOSTWACH ŚWIATA 2006

Comment

• And69
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.06
        • 1487

Może najpierw o ME i eliminacjach do nich , bo potrząc na naszego nowego guru od reprezentacji i pamiętając jego wcześniejsze przygody z trenerką - czarno to widzę .

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

To dobrze - tym milsze będzie rozczarowanie. Ja tak miałem z Engelem (jak chyba większość Polaków).

Jednak dobrze, że trenerem został ktoś z otoczenia Engela. Uważam, że powinni byli zostawić Engela na stanowisku - popełnił parę błędów, ale to on stworzył tę drużynę, nauczył ją grać. Oby Boniek w jakiś sposób kontynuował jego myśl szkoleniową.

Comment

• superprzemek
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2002.06
            • 130

A tak przy okazji to widzieliście jakiego teama sobie wybrał Boniek: trener bramkarzy - Józef Młynarczyk, asystent - Stefan Majewski.

Comment

• And69
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.06
              • 1487

żąleną napisal/a
              To dobrze - tym milsze będzie rozczarowanie. Ja tak miałem z Engelem (jak chyba większość Polaków).

Jednak dobrze, że trenerem został ktoś z otoczenia Engela. Uważam, że powinni byli zostawić Engela na stanowisku - popełnił parę błędów, ale to on stworzył tę drużynę, nauczył ją grać. Oby Boniek w jakiś sposób kontynuował jego myśl szkoleniową.
              I dalej by grali nie najlepsi a ci związani z pp. Romanowskim i Lubańskim .

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

No cóż - ci związani z wymienionymi panami wygrali eliminacje i to w niezłym stylu.

Kto by nie grał w tej drużynie, to i tak uważam, że to Engel stworzył ten zespół. Z kimś innym ci sami albo nawet lepsi piłkarze tyle by nie osiągnęli.

Comment

• baklazanek
                  † 2014 Piwosz w Raju
                  • 2001.08
                  • 3562

Każdy popełnia błędy więc Engel nie mógł się ich ustrzec. Ja też byłem za tym żeby Jurek E. został na swoim stanowisku ale jak widać nie każdy podzielał moje zdanie Jedyne co wkurzało mnie u tego trenera jest to iż upierał się i nadal to robi że zawodnicy którzy wystąpili w 3 meczu MŚ są znacznie gorsi niż ci których zastąpili. Engel nie umie się przyznać że popełnił błędy kadrowe i to jest jego największy mankament!!!!! Ale każdy uczy się na błędach i wątpię żeby w eliminacjach do Mistrzostw Europy robił te same przekręty to wcześniej. Po prostu nikt by nie przychodził na mecze gdyby wiedzieli że w podstawowej 11 wybiegną zawsze Świerczewski i Kałużny a jak nie któryś z nich to Arek Bąk!!! Niestety w naszej piłce nie umie się doceniać ludzi a tym bardziej dawać im następną szansę. Engel wykonał znakomitą pracę ale co z tego skoro inni maja to w głębokim poważaniu. A co do Bońka to nie wróżę mu świetlanej przyszłości chodź mam nadzieję że się mylę tak jak to miało miejsce gdy trenerem reprezentacji zostawał Engel.
                  Ps. Teraz będzie trzeba rozpocząć dyskusję na temat Eliminacji a dopiero później ?Nadchodzą Mistrzostwa Europy?.

Comment

• Piecia
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.02
                    • 3312

dziś jest 1-szy (albo jak kto woli 2-gi - jest juz po północy) dzień kiedy wrócilłm z hiszpanii i tam 30.06 czyli w dniu finału a w zasadzie już po nim miałem okazje uczestniczyć w chyba jednym z najwspanialszych wydażeń w moim życiu czyli w oglądaniu meczu i w konsumpcji zwycięstwa w centrum Barcelony wraz z Brazylijczykami........ flagi,szaliki,pomalowane twarze i oczywiście piwo i to za darmo!!!!.......a następny finał za 4 lata pozdrowienia dlawszystkich kibiców piłki nożnej!!!!!!!!!!!!!
                    Koniec i bomba,
                    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• talrasha
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2001.11
                      • 685

Jak były mistrzostwa europy w Holandii to też miałem okazję obejrzeć sobie mecz z miejscowymi, no ale piwka nie dawali za darmo
                      Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

• And69
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2002.06
                        • 1487

A na Legii dawali

Comment

• pulas
                          Kapitan Lagerowej Marynarki
                          • 2001.08
                          • 965

KIEDY MISTRZOSTWA KOBIET

Ja wybrałbym się na mistrzostwa świata kobiet. szczegolnie gdyby występowały TAKIE zawodniczki
                          Attached Files
                          pułaś
                          ---------------------------------
                          "(...)W kącikach flechtów wieczór już
                          Lśni jak porzeczka krwawa
                          Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
                          I między bajki wkładam"

Comment

Przetwarzanie...
                          X