Dzień Mamy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piwofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2002.01
    • 907

Dzień Mamy

Dziś 26 maja, czyli popularny Dzień Mamy.
    Proponuje, aby wszyscy forumowicze pamiętali o swoich mamach i złożyli im jak najlepsze życzenia i przeprosili za wszystkie zmartwienia, w końcu mamę mamy tylko jedną, ja z tego miejsca gorąco pozdrawiam swoją.
    www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
  • jerzy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 4707

Ja dziś w prezencie dla mojej Mamy nie wypiję żadnego piwa - ją to naprawdę baaardzo ucieszy!

p.s. A może jednak wypiję, bo kolega przywiózł mi ze Śląska dawno nie widziane Brackie...
    browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24007

O MAMO...
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
        bastion
        Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
        W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
        Akurat miałem to szczęście...
        2023-07-31, 20:14
      • dadek
        Chorwacja, Split, Dinka Šimunovića 14a, Pivovara Tap B
        dadek
        Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
        2021-09-18, 01:49
      • pebejot
        USA, Key West, 201 William Street, The Waterfront Brewery
        pebejot
        Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
        Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
        Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
        Odległość...
        2022-06-27, 12:53
      • Shedao
        Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
        Shedao
        Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
        2025-01-07, 14:37
      • dadek
        Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
        dadek
        Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
        2022-01-15, 03:06
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...