Tak jest, przyj do przodu, a później się zobaczy.
Sens życia?
Collapse
X
-
Wpisanie w wyszukiwarce zapytania "sens zycia" daje całkiem ciekawe efekty...
Sam również miewałem ciężkie momenty, wzloty i upadki itepe i tede. kiedyś w rozmowie z moim bardzo dobrym kolegą doszliśmy do pewnych wniosków. Otóż stwierdziliśmy, że najwększą frajdę daje nam sprawianie przyjemności najbliższym. Najbardziej raduje nas gdy zrobimy coś dla kogoś i ten ktoś szczerze się z tego cieszy.
Sens życia? W gruncie rzeczy wyjaśnienie tego jest tak samo niemożliwe jak zamiana Coli w Pepsi
A MonthyPyton jest genialny!!! Czy ktoś pamięta szkecz o żabich udkach w czekoladzie?Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Qbric napisal/a
Otóż stwierdziliśmy, że najwększą frajdę daje nam sprawianie przyjemności najbliższym. Najbardziej raduje nas gdy zrobimy coś dla kogoś i ten ktoś szczerze się z tego cieszy.
Comment
-
-
gul_gul napisal/a
... to wcale nie wiadomo czy faceci jeszcze będą do czegoś potrzebni.
A co do sensu życia - sama go ciągle szukam i co już łapię jakąś nić, to potem okazuje się ona fałszywym tropem.
Może sensem życia jest jego poszukiwanie?
Comment
-
-
marcopolok napisal/a
Tak ale pod warunkiem że wiesz co chcesz znaleźć
A co to znaczy, to własnie szukanie.
Zresztą dzisiaj, jak patrzę na niebieskie niebo, słoneczko, kwiaty, myslę o .... i o spotkaniu w Warszawie, i o giełdzie w Żywcu, to prawdę powiedziawszy nie obchodzi mnie, co będzie dalej - cieszę się najbliższą przyszłością. Prawdopodobnie długometrażowe takie myslenie wskazuje na niedojrzałość osobnika
Comment
-
-
Czas tak nie co??
Planowanie to też wybrany przez Ciebie rodzaj "sensu życia"
Sensowne jest życie z planem. Ale czy dla wszystkich tak jest?
Comment
-
-
Ja napisałam, że może DLA CIEBIE jest to planowanie.
Poza tym to za ciężki temat, tak bez piwa
Comment
-
-
Ach, prawdziwy mężczyzna....
Comment
-
-
Po dzisiejszym meczu uważam że takie czekanie jest bez sensu
Teraz czekam na koniec szkoły, musze jeszcze zdać i wszystko będzie już okej. No i poznałem nową dziewczynę, co prawda jest harcerką i nie pije, ale to chyba nic złego
A w piątek będe miał wyniki badań wątroby, zobaczymy czy będe musiał całkiem zrezygnować z alkoholu.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment