Jeśli damy 5 pkt za trafne wytypowanie wyniku, to myślę 1 pkt za dobrą łączną liczbę bramek będzie do zaakceptowania. Ja jestem zwolennikiem słynnego już punktu 10b, moim zdaniem jest obiektywny pod względem ilości przyznawanych punktów. Jedyny minus, to brak szans na dodatkowy punkt jeśli typujemy remis.
MR-PEREZ TYPER SHOW
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Nie jest obiektywny - ten "minus", to jest nierówność w punktacji. Za wytypowanie wyniku spotkania rozstrzygniętego możesz dostać 1, 2 lub 3 punkty. Za wytypowanie wyniku spotkania nierozstrzygniętego - tylko 1 lub 3. Jest to więc niesprawiedliwe.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Gratulacje dla zwycięzców poszczególnych klasyfikacji, a w szczególności dla nowego mistrza PabloZD, któremu udało się po roku zdetronizować Roboxa. Podziękowania dla wszystkich uczestników za fajną zabawę i grę do końca. Ahumba wielkie dzięki za wytrwałość oraz prowadzenie ligi na wysokim poziomie. Mam nadzieję, że nie zamienisz nas na ciepłą posadkę w PZPNie albo w Ekstraklasie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziPRECZ z 10b !!!
Trzeba to przegłosować.
Mam trochę czasu aby to dokładnie przemysleć.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Cytując klasyka: "Nie daliśmy rady układowi"
A tak na poważnie...
Serdeczne gratulacje PabloZD za zwycięstwo. Zasłużyłeś na ten tytuł, a moje zdobycze punktowe w ostatniej kolejce tylko to potwierdziły. Gratulacje raz jeszcze
Gratki również dla ArtK31 za Snajpera i dzielnego_billa za tytuł Rycerza Wiosny.
Podziękowania dla Ahumby za trud włożony w prowadzenie całej zabawy oraz dla wszystkich typerów za uczestnictwo!
Do następnego sezonu!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziCytując klasyka: "Nie daliśmy rady układowi"
A tak na poważnie...
Serdeczne gratulacje PabloZD za zwycięstwo. Zasłużyłeś na ten tytuł, a moje zdobycze punktowe w ostatniej kolejce tylko to potwierdziły. Gratulacje raz jeszcze
Gratki również dla ArtK31 za Snajpera i dzielnego_billa za tytuł Rycerza Wiosny.
Podziękowania dla Ahumby za trud włożony w prowadzenie całej zabawy oraz dla wszystkich typerów za uczestnictwo!
Do następnego sezonu!
Tegoroczne typery udało się wygrać "trochę" rodzinnie ( nie każdy wie, iż PabloZD to mój "łosobisty" szwagier , choć z drugiej strony inna "szkoła" mówi, że szwagier to nie rodzina
Gratulacje dla szwagra, dzielnego billa,za wiosnę oraz oczywiście dla Ahumby, naszego GLÓWNEGO "KSIĘGOWEGO", za wytrwalość.
PS Wygrał Górny Śląsk ( a co tam trocchę fanatyzmu regionalnego .....) a i nasz SPONSOR zabawy zaoszczędzi na kosztach, wysyłając dla mnie i Pabla "coś" piwnego w jednej przesyłce
Comment
-
-
Ja również składam gratulacje dla zwycięzców i WIELKIE podziękowania dla Ahumby za papierkową roborę.
Osobiście jestem zadowolony z sezonu. Miałem okazję być najlepszym rycerzem wiosny przez jedną kolejkę . Z niecierpliwością czekam na nowy sezon.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31 Wyświetlenie odpowiedziCholera Promil coś z tym układem jest na rzeczy
Tegoroczne typery udało się wygrać "trochę" rodzinnie ( nie każdy wie, iż PabloZD to mój "łosobisty" szwagier , choć z drugiej strony inna "szkoła" mówi, że szwagier to nie rodzina
Trzeba pomyśleć nad nowym punktem w regulaminie. Generalnie coś na wzór oświadczenia lustracyjnego posłów. Głównym punktem będzie: "koneksje rodzinne".
Jakieś zakazy się wprowadzi w tym zakresie i będzie ok.
Comment
-
-
Wielkie dzięki wszystkim za wspólną zabawę, gratulacje dla pozostałych zwycięzców oraz ogromne podziękowania dla Mistrza Gry - Ahumby za wzorowe jej poprowadzenie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziWiedziałem, wiedziałem!!!
Trzeba pomyśleć nad nowym punktem w regulaminie. Generalnie coś na wzór oświadczenia lustracyjnego posłów. Głównym punktem będzie: "koneksje rodzinne".
Jakieś zakazy się wprowadzi w tym zakresie i będzie ok.
Comment
-
Comment