Oczywiście Oktoberfest BTW: Jak widzę pół tematu opieprzania kogoś za błędy nawet nie ortograficzne to czuję, że mam doczynienia z 13 latkami (doświadczenie z innych for). "... a ty też tak..." "... a ty też tak..." "... a wcale, że nie !!! ... "
Wybacz, Wnyku, ale jako dyplomowany 13-latek pozwolę sobie nadmienić, że rzeczownik "forum" jest w jezyku polskim odmienny jedynie w liczbie mnogiej.
A jak już się go odmienia, to w dopełniaczu (kogo, czego?, o ile mnie pamięć nie myli) ma on brzmienie "forów".
Zdrowie 13-latków!!!
Nie "białe portery" a "przechmieliny". Za dumę z nieużywania polskich znaków.
"Tersesa" jest w tytule. Nie mają z tym nic wspólnego znaki diakrytyczne, możliwe do osiągnięcia z klawiatury. Za tę nieudolność i poźńiejsze pyskówki jest mój wniosek: do przechmielin.
Nie bede ci odbieral palmy pierszenstwa, bo widze, ze w dziale owym rzadzisz niepodzielnie. Zapytam tylko, czy zanim podzieliles sie z nami ta lapidarna, acz gleboka jak ton Bajkalu refleksja, przeczytales temat, z ktorego watek ten zostal wydzielony?
pierwszeństwa
Widzę, że klawisz "W" masz w swojej klawiaturze, więc jako Samozwańczy Obrońca Czystości Języka Oczywiście Polskiego Ale Także Angielskiego SOCJOPATA
(utajony terrorysta FCJP) przywołuję cię do porządku!
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Nie pozostaje mi nic innego, jak z pokora przyjac twe slowa krytyki i ukleknac na grochu, zachowalem sie jak gowniarz. To z pewnoscia wina zbyt ochoczej konsumpcji koziolkow.
Ostatnia zmiana dokonana przez peixe; 2008-09-24, 22:37.
Jakie tam przechmieliny, póki co się wyżywacie na sobie, ale na w miarę jakimśtam poziomie - zawsze musi być jakiś taki przepychankowy temat jako wentyl bezpieczeństwa
"lacz z laski swojej" to dla mnie tekst może nie roku, ale jesieni na pewno
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wybacz, Wnyku, ale jako dyplomowany 13-latek pozwolę sobie nadmienić, że rzeczownik "forum" jest w języku polskim odmienny jedynie w liczbie mnogiej.
A jak już się go odmienia, to w dopełniaczu (kogo, czego?, o ile mnie pamięć nie myli) ma on brzmienie "forów".
Zdrowie 13-latków!!!
Jak na razie nie napisałeś nic do tematu. Jak masz coś do powiedzenia to mów, a jak chcesz dalej wytykać komuś błędy to proszę wracać do swojego forum ortograficznego.
Ps. To mój ostatni post w tej sprawie, jak chcesz to prostuj ale to świadczy tylko o Tobie i Twoim "poczuciu humoru"
Z poważaniem Wnykk
Jak na razie nie napisałeś nic do tematu. Jak masz coś do powiedzenia to mów, a jak chcesz dalej wytykać komuś błędy to proszę wracać do swojego forum ortograficznego.
Toż piwo jak ortografia nie lubi błędów.A już przy warzenie w szczególności więc po co gdzieś wracać.
Terroryści FCJP czuwają albo i czuwajom.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Przyszedł czas na kolejne - XII Koszalińskie Święto Piwa Oktoberfest, które odbędzie się 18 października!
Jak co roku czeka na Was wiele atrakcji oraz konkursów!...
**Co na Ciebie czeka?**
- Niezliczone rodzaje piw, w tym lokalne browary i wyjątkowe piwa �
- Pyszne jedzenie �����
- Muzyka i taniec, które rozgrzeją atmosferę
Comment