Strzelczyku zdrowia, szczęścia, miłosci, piwa i pieniędzy. Niechaj Ci się wiedzie - 100 Lat
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
Wszystkiego najlepszego dla Krzysztofa, aby jego piwa były przynajmniej tak samo dobre jak dotąd!Last edited by Twilight_Alehouse; 2010-01-13, 12:26.Comment
-
Zaległe życzenia urodzinowe wszystkim do których nie zdążyłem wcześniej - Wasze Sto Lat!!!
Wreszcie mnie choróbsko rozłożyło i mam okazjęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Krzysztof najlepszego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Twoje zdrówko Krzysztof, obyś uwarzył znowu tego Weizenbocka !Last edited by docent; 2010-01-13, 22:06.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Perłyfan, Strzelczyk, Krzysztof - Waszebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Dziękuje Wszystkim, którzy o mnie pamiętali.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
-
Zaległe zdrówko Strzelczyka
I dzisiejsze Ahumby , PieciTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment