Ewamali, Zubero, Mgiełka26, wszystkiego najpiwniejszego, Wasze
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
-
Ostatnio rzadko składam tu życzenia, jednak obok takich Jubilatek nie mogę być obojętny.
Ewamali, Zubero, Mgiełka26 - Wasze zdrowie Panie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Podziekowania
Tak rzadko tu zaglądam a tu taka niespodzianka - serdecznie WSZYSTKIM i każdemu z osobna dziękuję za życzenia z okazji 18 tych urodzin - jak ten czas szybko leci
Przy okazji EWAMALI - wszystkiego dobrego, zdrowia, szczęscia od rodzinki Żuberków.
Pozdrawiam wszystkich.
Comment
-
-
Ewamali, Siostraaa, Browarzyciel - Wasze a dla Pań jeszczebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Znowu nie jestem na bieżąco, widzę, ze sporo PW z życzeniami mi wypadło z pamięci. No nie wiem, może jakieś postanowienie noworoczne powinnam złożyć, że będę bardziej pilnować urodzin? Ale... jakoś nigdy mi to nie wychodziło, to składanie życzeń. Co nie znaczy, że nie lubię, nie kocham, nie szanuję
W każdym razie wszystkim, którym nie złożyłam życzeń w ostatnim czasie - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO domowym piwkiem oczywiście
Comment
-
-
A i jeszcze do brakuje Petera 1000bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ewamali, Siostraaa, Browarzyciel - wszystkiego najlepszego ode mnie i od mojej lepszej połowySurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi[...] Co nie znaczy, że nie kocham [...]
Wszystiego najpiwniejszego dla Ewamali, Siostraaa, Browarzyciel"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
Comment