Jurandofil, Ziemek - Wasze
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Sibarh - wytrwałości wątroby i trzustki w powiększaniu kolekcji piwnej.
Twoje!Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
-
-
Sibarh - co można Ci życzyć... chyba tylko coś ekstra wyjątkowo, limitowanego z browaru na końcu świata
Ziemek alias Zdrój - para buch, koła w ruch i dalej do przodu pełną parą... hameryka zobowiązuje.
Jurandofil - mam ochotę na wychylenie z tobą toastu z koźlaka jurandowego... szkoda, że już go nie maOstatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2012-10-13, 21:30.
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim za urodzinowe życzenia!Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJurandofil - mam ochotę na wychylenie z tobą toastu z koźlaka jurandowego... szkoda, że już go nie ma
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Jagoda, wszystkiego najlepszego!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Jagoda- Twoje no i oczywiściebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Comment