Tomku, z mojej strony również wszystkiego co najlepsze, a w szczególności życzę całej masy szkła.
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
Fala, Kubciu, serdecznie dziekuję za pamięć i życzenia.
WaszeComment
-
Pioterb4, Twoje zdrówko!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Cooper, to za czwarty Xbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
-
Ojcze Dyrektorze wszystkiej naj i takie tam.
Dzięki za życzenia. Nie czuje się winny. To ode mnie niezależne.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Marusia, CarlBerg - Wasze staruchy Dla Marusi dodatkowobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Maruśka, wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrowia i kondycji żeby podtrzymywać poziom degustacji Dziś przetrenujemy mam nadziejęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment