Cyrkonio, najlepszego
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
Zaległe i bieżące życzenia dla dam: wszystkiego najlepszego dla Cyborga i Cyrkonii!
Wasze zdrowie, dziewczyny!
Comment
-
-
Cyrkonio, dużo zdrowia, uśmiechu i czego tam Ci do szczęścia brak. No i oczywiście samego dobrego piwa I niech te pogłoski o browarze restauracyjnym w Jurandzie się spełnią.
Pinio już ma browary restauracyjne więc pozostaje życzyć zdrówkaTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Cyrkonia - żebyś zebrała na browar. Sto Lat
Pinio74 - zamień sny na jawę i warz... Sto Lat!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Cyrkonio - fachowych zatyczek do uszu a także spełnienia marzeń
Pinio - wszystkiego najlepszego i przyjazdu na zlotŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i pamięć. Trochę ostatnio mam niedoczas i rzadziej mogę przebywać na Browarze, ale super, że pamiętacie. Wasze zdrowie
PS: Wszystkiego najpiwniejszego dla mojej współjubilatki Cyrkonii.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziCyrkonio, Twoje zdrowie Śniło mi się, że zalałem Ci mieszkanie i zastanawiałem się dlaczego akurat dziś. widać miałem sobie przypomnieć o Twoim święcie, hehehe.
Pinio, kufelek za Ciebie
Wielkie dzięki wszystkim za pamięć!!!!
Buziaki
Comment
-
-
-
Iommi - Sto LatBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment