Krzysztof, wszystkiego dobrego! Obyś ciągle czerpał radośc ze swej pracy i by była należycie doceniana! Twoje
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Strzelczyk, Krzysztof - Waszebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Zdrowie naszych dwóch piwowarów.Tego warszawskiego i nadrzecznego.Dużo zdrowia i rzeki piwa.Wasze zdrowieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Strzelczyk - Sto Lat - Niech płynie rzeka z nadrzecznego
Krzysztof - Zawsze dobrego piwa (Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Krzysztof, Strzelczyk najlepszego"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
-
Dzięki!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziCrizz Twoje zdrowie i powrotu do piwowarzenia.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziZdrowia i przede wszystkim powrotu na forum życzę.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziCrizz, wszystkiego najpiwniejszego, TwojePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziCrizz - TwojePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziCrizz
Chyba jeszcze nikt nie dziękował za życzenia w dwa miesiące po terminie... ale dawno mnie tutaj nie było. Tym bardziej mi miło, że pamiętaliście. Serdecznie pozdrawiam!
Comment
-
-
Comment
-
Comment