Pepek, Pendragon Wasze zdrowie!
URODZINY! (2)
Collapse
X
-
-
Pendi - wszystkiego najlepszego !
Musisz uczcić tą okrągłą rocznicę czymś specjalnym - gdybym wiedział wcześniej to zaproponował bym Ci Jubileuszowe z Ciechana.
Comment
-
-
Pendragon, równolatku - sto lat bycia szarą eminencją i koniem pociągowym. Oczywiście na browar.biz.
A w wolnych chwilach ciesz się życiem chłopie oczywiście )
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za życzenia. Urodziny uczciłem w niezwykły sposób, bo... bezalkoholowo
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Spóźnione życzenia dla PP (nie chodzi o Polskie Piwo) czyli Pepka i Pendiego - wytrzymałej wątroby Panowie!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Elroy, Twoje zdrowie, samych udanych warek życzę!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Marco - Twojebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment