Nawigacje GPS

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maidenowiec
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2287

Oczywiście, że nie ma. To marzenia ściętej głowy jak tu jeszcze wyłudzić kasę od obywateli.
    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• zAjkA
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.12
      • 1089

Trzeba by było chyba trafić na naprawdę upierdliwego psa żeby przyczepił się o jakiś certyfikat. Póki co to mogą sobie numery seryjne sprawdzać czy niekradzione nic pozatym.
      Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• kony
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.08
        • 1701

Tak boczkiem obok tematu, słyszałem ostatnio w telewizorni że planują ostro karać za obsługę nawigacji w czasie jazdy. Ponoć statystyki pokazują, że podobnie jak pisanie smsów w czasie jazdy obsługa navi przyczyną wielu kolizji na drodze.
        A z tą kontrolą legalności softu to wydaje mi się ściema, bo równie dobrze mogliby sprawdzać legalność oprogramowania w laptopie jeśli ktoś przypadkiem miałby ze sobą w samochodzie. Już widzę jak nasza przebogata policja szkoli swoich funkcjonariuszy z drogówki w zakresie takich kontroli.

Comment

• kopyr
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2004.06
          • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi
          Tak boczkiem obok tematu, słyszałem ostatnio w telewizorni że planują ostro karać za obsługę nawigacji w czasie jazdy. Ponoć statystyki pokazują, że podobnie jak pisanie smsów w czasie jazdy obsługa navi przyczyną wielu kolizji na drodze.
          Podobnoż, choć nie chce mi się w to wierzyć, używanie GPS jest zabronione w Hiszpanii. Takie info słyszałem w którymś programie informacyjnym.
          blog.kopyra.com

Comment

• kony
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2005.08
            • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
            Podobnoż, choć nie chce mi się w to wierzyć, używanie GPS jest zabronione w Hiszpanii. Takie info słyszałem w którymś programie informacyjnym.
            Też to słyszałem i nawet znalazłem gdzieś potwierdzenie tego w internecie. Ale co ciekawe dostawcy wciąż sprzedają mapy Hiszpanii to swoich urządzeń więc być może to taki trochę martwy przepis. Acha, mandat podobno coś ok. 300 eur.

Comment

• remfire
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.03
              • 1334

Ze sprawdzaniem certifikatów to nie ściema
              Wiadomości, poradniki, testy sprzętu, opisy oprogramowania - nowe technologie na wyciągnięcie ręki w tech.wp.pl

Comment

• żąleną
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.01
                • 13239

"Przecież zabranie do samochodu karteczki z potwierdzeniem oryginalności produktu nie stanowi większego problemu, więc uczciwi kierowcy nie mają się czego obawiać" - mówi prawnik Adam Jaskóła"

Uwielbiam takich mądrali, którzy nie widzą problemu. Jasne, będzie każdy przy sobie woził papier będący zarazem dokumentem gwarancyjnym, zamiast bezpiecznie go w domu schować.

Comment

• fidoangel
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🥛🥛🥛
                  • 2005.07
                  • 3489

Coś na szybko potrzebuję, aby tanie, aby dobrze chodziło w Polsce, Niemczech, Wielkiej Brytanii. Nie na smartfona. Co byście doradzili a co odradzili.
                  "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
                  Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
                  Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

Przetwarzanie...
                  X