Oczywiście, że nie ma. To marzenia ściętej głowy jak tu jeszcze wyłudzić kasę od obywateli.
Nawigacje GPS
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Tak boczkiem obok tematu, słyszałem ostatnio w telewizorni że planują ostro karać za obsługę nawigacji w czasie jazdy. Ponoć statystyki pokazują, że podobnie jak pisanie smsów w czasie jazdy obsługa navi przyczyną wielu kolizji na drodze.
A z tą kontrolą legalności softu to wydaje mi się ściema, bo równie dobrze mogliby sprawdzać legalność oprogramowania w laptopie jeśli ktoś przypadkiem miałby ze sobą w samochodzie. Już widzę jak nasza przebogata policja szkoli swoich funkcjonariuszy z drogówki w zakresie takich kontroli.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziTak boczkiem obok tematu, słyszałem ostatnio w telewizorni że planują ostro karać za obsługę nawigacji w czasie jazdy. Ponoć statystyki pokazują, że podobnie jak pisanie smsów w czasie jazdy obsługa navi przyczyną wielu kolizji na drodze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziPodobnoż, choć nie chce mi się w to wierzyć, używanie GPS jest zabronione w Hiszpanii. Takie info słyszałem w którymś programie informacyjnym.
Comment
-
-
"Przecież zabranie do samochodu karteczki z potwierdzeniem oryginalności produktu nie stanowi większego problemu, więc uczciwi kierowcy nie mają się czego obawiać" - mówi prawnik Adam Jaskóła"
Uwielbiam takich mądrali, którzy nie widzą problemu. Jasne, będzie każdy przy sobie woził papier będący zarazem dokumentem gwarancyjnym, zamiast bezpiecznie go w domu schować.
Comment
-
-
Coś na szybko potrzebuję, aby tanie, aby dobrze chodziło w Polsce, Niemczech, Wielkiej Brytanii. Nie na smartfona. Co byście doradzili a co odradzili."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment