Chciałbym sprzedawac u siebie w knajpie czeskie piwo które sam bym przywiózł z czech a browar czeski zamontował by mi nalewak i obdarował by mnie wszystkim co potrzebne jest do lania piwa;ale natrafiłem na bariere i pytam dlaczego duze firmy moga sprowadzac piwo i narzucac nam wysokie ceny i moga zarabiac kase a inni nie moga
pwo z czech!dlaczego nie!?
Collapse
X
-
Chciałbym sprzedawac u siebie w knajpie czeskie piwo które sam bym przywiózł z czech a browar czeski zamontował by mi nalewak i obdarował by mnie wszystkim co potrzebne jest do lania piwa;ale natrafiłem na bariere i pytam dlaczego duze firmy moga sprowadzac piwo i narzucac nam wysokie ceny i moga zarabiac kase a inni nie mogaMniej książków więcej piwaComment
-
Comment
-
Tomek z Non Iron w Krakowie sam jeździ do czeskiej hurtowni, więc da się. Nie ma bariery. Jedyna to taka, że jak chcesz sprzedawać inne piwo niż typowo spotykane w knajpach to musisz się nad tym SAM natrudzić. Nikt tego nie zrobi za ciebie.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2008-11-02, 15:33.Comment
-
Mniej książków więcej piwaComment
-
Ale na początek zainwestuj w słownik poprawnej polszczyzny, bo czytać nie idzie tego, co wypisujesz.Comment
-
Jeśli chodzi o import piwa, to przejrzyj ten temat, ze szczególnym uwzględnieniem tego posta.
Jeśli chodzi o Zlatego Bażanta, to takowego w swojej ofercie, o ile się nie mylę również w KEGach ma hurtownia Sakmer z Krynicy.Comment
Related Topics
Collapse
-
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w
XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego
Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem... -
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
2024-10-12, 20:15 -
-
Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
-
Channel: Belgia
-
-
Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment