Chciałbym sprzedawac u siebie w knajpie czeskie piwo które sam bym przywiózł z czech a browar czeski zamontował by mi nalewak i obdarował by mnie wszystkim co potrzebne jest do lania piwa;ale natrafiłem na bariere i pytam dlaczego duze firmy moga sprowadzac piwo i narzucac nam wysokie ceny i moga zarabiac kase a inni nie moga
pwo z czech!dlaczego nie!?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emtom Wyświetlenie odpowiedziChciałbym sprzedawac u siebie w knajpie czeskie piwo które sam bym przywiózł z czech a browar czeski zamontował by mi nalewak i obdarował by mnie wszystkim co potrzebne jest do lania piwa;ale natrafiłem na bariere i pytam dlaczego duze firmy moga sprowadzac piwo i narzucac nam wysokie ceny i moga zarabiac kase a inni nie mogaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Comment
-
-
Tomek z Non Iron w Krakowie sam jeździ do czeskiej hurtowni, więc da się. Nie ma bariery. Jedyna to taka, że jak chcesz sprzedawać inne piwo niż typowo spotykane w knajpach to musisz się nad tym SAM natrudzić. Nikt tego nie zrobi za ciebie.Last edited by e-prezes; 2008-11-02, 15:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emtom Wyświetlenie odpowiedzito znaczy ze moge bez problemu przywisc z czech beczki wstawic do knajpy i lac? ???bez zadnych opłat akcyzowych i zezwolen???
Na wizytówce jest telefon do Czeskiego Raju myślę ze powiedzą ci co i jakMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emtom Wyświetlenie odpowiedzito znaczy ze moge bez problemu przywisc z czech beczki wstawic do knajpy i lac? ???bez zadnych opłat akcyzowych i zezwolen???
Ale na początek zainwestuj w słownik poprawnej polszczyzny, bo czytać nie idzie tego, co wypisujesz.
Comment
-
-
Jeśli chodzi o import piwa, to przejrzyj ten temat, ze szczególnym uwzględnieniem tego posta.
Jeśli chodzi o Zlatego Bażanta, to takowego w swojej ofercie, o ile się nie mylę również w KEGach ma hurtownia Sakmer z Krynicy.
Comment
-
Comment